.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


Хидратиращ шампоан и балсам REPAIR
Хидратиращ шампоан и балсам REPAIR - MOROCCANOIL - Шампоани за коса

Rate this product:


1 click

Хидратиращ шампоан и балсам REPAIR
MOROCCANOIL - Шампоани за коса


ШАМПОАН E BALSAMO RIPARATORI IDRATANTI

шампоан и балсам Repairmen Овлажнителите са предназначени да отслабва или повредени от боядисана коса, химикали или топлинна енергия на сушене. Те се възстанови косата го потапя в силно концентрирана формула, богата на антиоксиданти арганово масло, кератин реконструктивна и мастни киселини. И двата продукта възстановява еластичността, хидратация и управляемост. Формулите са свободни от сулфати, фосфати и парабени, така че те са по-безопасни за околната среда и не ще изсъхне, избледняват или премахване на цвета на косата.

метод за използване : Ремонт Moisturizing Shampoo, защото използва хидрофилен висока концентрация формула, започнете с помощта на голямо количество вода, за да се превърне шампоана в богата и луксозна пяна. Ако е необходимо, добавете още вода. Масажирането на косата и скалпа. Изплаква се и се прилага Ремонт Moisturizing Conditioner.

Използвайки балсама : нежно отстраняване на излишната вода и нанесете малко количество балсам с висока концентрация от корените към краищата. Оставете за 1-2 минути. Изплакнете добре.

X

privacy