.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ОПРЕДЕЛЕНИЕ CREAM къдрава
ОПРЕДЕЛЕНИЕ CREAM къдрава - MOROCCANOIL - Gel и да завърши на косата

Rate this product:


1 click

ОПРЕДЕЛЕНИЕ CREAM къдрава
MOROCCANOIL - Gel и да завърши на косата


CREMA DEFINIZIONE RICCI

вълниста и къдрава коса могат лесно да загубят своето определение : в тези случаи, кремът възстановява определението Ricci. В напреднала технология осигурява топлина активирана мекота интензивен и активен фактор да се запази паметта на къдрава коса, пълна с живот и гладка в продължение на часове. Аргановото масло и растителен протеин за разресване и опитоми къдриците, така че косата остава мека, гладка и с голямо движение.

начин на употреба: Прилагане на либералната размер на чиста, подсушена с кърпа коса с кърпа. За да се даде възможност и да се засили къдриците, използвайте говорителя. За по-спокойни къдрици, оставяйки косата изсъхне по естествен път.

Ricci Definition Cream може да се използва, за да оживи къдриците и намаляват чупливостта през целия ден. Приложете една доза от средната дължина до края, а след това да кандидатства отново, ако е необходимо. Можете да използвате допълнителна топлина на дифузер, за да активирате отново паметта на таралеж. За да се разработи и сгънете къдриците можете да използвате инструменти, за да се нагрее втвърдяване.

Related

СТАЙЛИНГ CREAM MOISTURIZING - MOROCCANOIL
ЛЕЧЕНИЕ - MOROCCANOIL
INTENSIVE CREAM къдрава - MOROCCANOIL
FOAM SHAPES RICCI - MOROCCANOIL
SHINE BRIGHT - MOROCCANOIL
СВЕТЛИНЕН Лак за коса - MOROCCANOIL
Лак за коса силна светлина - MOROCCANOIL
VOLUME MOUSSE - MOROCCANOIL
топлинна защита - MOROCCANOIL

X

privacy