.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


OXY RELOAD
OXY RELOAD - SELECTIVE - Decolorant pel cabell

Rate this product:


1 click

OXY RELOAD
SELECTIVE - Decolorant pel cabell


decapatge colorants específics a l'oxidació

Fórmula autoblocant, manera eficaç d'eliminar les taques d'oxidació suaument en la seva totalitat o en part, sense actuar sobre el pigment natural del cabell. S'utilitza un procés químic que s'inverteix el procés d'oxidació de cosmètica de color, la reducció dels enllaços entre les molècules de color i estructura del cabell. Li permet esborrar el color cosmètic eficaç sense danyar l'estructura del cabell. La fórmula rica i un disseny compacte ofereix el màxim control durant líapplicazione que li permet usar només les àrees afectades. Una alternativa ideal per blanquejadors i estructures danyades adobats professional sense danyar encara més el cabell. Permet canviar els cosmètics de color de forma segura.
Ingredients actius : substàncies especials només redueixen els pigments cosmètics d'oxidació selectiva. Enriquit amb substàncies tampó derivats catiònic funcional, autoprotecció i equalització de les estructures danyades.

mètode d'ús : RELOAD OXY s'aplica sobre el cabell sec. OXY RELOAD Barreja 1 part en la reducció de la dosi d'igualtat amb part RELOAD OXY 2 catalitzador.
quadre :. 100 ml ampolles, caixa de 2 unitats (reduint la part 1 + part 2 catallizzante)

Related

DECOLORVIT PLUS - SELECTIVE
DECOLORVIT LLUM - SELECTIVE
DECOLORVIT CUIR - SELECTIVE
COLOREVO ROS - SELECTIVE

X

privacy