2018
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


RAYWELL MODE
RAYWELL MODE - RAYWELL - Gel i acabat del cabell

Rate this product:


RAYWELL MODE
RAYWELL - Gel i acabat del cabell


línia de moda crear tots els diferents tipus de pentinat

Consta de 17 tipus diferents de productes elaborats amb els millors Ceres , Dermatològicament provat, resines, greixos no crema , volàtils Silicones, nova generació proteïnes del blat que duen a terme nodrir, àloe vera amb funció de regenerar, filtres UV que protegir el cabell dels raigs UV i productes antiestàtic dels radicals lliures que no permeten el cabell es carreguen elèctricament i protegir-los de la humitat i el mal temps.

L, efecte anti-Frizz de llet-llis
Adequat sobre el cabell molt arrissat (elimina la Frizza) i llisa pentinats. Poden ser utilitzats tant al seu torn més seca del cabells secs. Fa el cabell brillant.
EFECTE arrissat FLUID-semi-permanent
Crear un ondulat efecte fins i tot temporalment el pèl lacio és natural arrissat o amb permanent , per donar elasticitat al cabell amb un difusor que s, assequi, o au naturel. Aplicar sobre el cabell sec dóna efecte mullat.
Modelització fixador FLUID-anti estàtic
Indicada per tot tipus de cabells d, arreglar el pentinat és ideal per raspall i assecador de cabell també és adequat per a la flexió en rodets. Ajuda a evitar el desplaçament de raspall a electrificar el cabell. Cabells secs d , humit dona efecte.
-Protecció UV brillantor
Esprai no gasos que contenen Silicones volàtils. Però no greix dóna gran brillantor al cabell i un tacte sedós. Adequats com finalizzante.
GEL POMADES-fort
Adequat per al modelatge de les cadenes a la seva simpatia és especialment apreciada per l, home. Fixació sense deixar residu adhesiu. Mirada de mulla.
GEL cera-Coco iperforte
Cera-efecte de gel , brillant cabell mirant al mateix temps. Deixa cap residu. Perfum exòtic. Ideal per afro i molt arrissat.
DESTRET DE CERA
Fixador i modelització cera , dóna un efecte brillant és ideal per esquematitzar el cabell després de pentinar i realçant vetes efectes.
CREMA D, ESTILISME
Polit nongreasy cremina s, utilitza com un producte acabat per ressaltar el seu cabell millor millor i donar lluentor al cabell

X

privacy