INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


EVOQUE FOREVER YOUNG
EVOQUE FOREVER YOUNG - KOMEKO - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


1 click

EVOQUE FOREVER YOUNG
KOMEKO - Tractaments - la cura del cabell


protecció durant els tractaments tècnics

Nou revolucionari tractament per protegir el teu cabell de danys causats per tractaments tècnics. Dóna elasticitat a la força dels cabells i sempre mirada jove. Els ingredients actius penetrar el cabell FOrEVEr YOUNG gràcies a Niosoma: un innovador sistema de lliurament que permet el producte a endinsar a l, escorça del cabell , sense afectar el resultat del servei tècnic realitzat.
Basat en:
• Les isoflavones de soja que compensar els desequilibris hormonals i estimular la síntesi de renovació i col lagen de cèl·lula realitzant un radicals anti-lliure;
• Phytoceramidi , que reconstruir els espais per crear un patró invisible a la superfície de l, epidermis, que permet la hidratació de llarga durada;
• N-acetil-cisteïna que té acció antioxidant directe;
• Aminoàcids que millorar l, acció dels ingredients actius. El sistema està dissenyat en 3 fases que treballen sinèrgicament.

CREADOR
Barrejat a la barreja de , química, servei , per sempre jove creador crea nous, enllaços, protegint l, estructura interna existent. Dóna força i elasticitat del cabell.
embalatge: botelles de 500ml i 250.

MILLORADOR
Crema estructuraven en enfortir els llaços creada per FOREVER YOUNG del creador donant aliment i hidratació.
embalatge: botelles de 500ml i 250.

CLASSIFICADOR
Bi-setmanal tractament a realitzar a casa. Amb vitalitzant dóna una major suavitat i lluentor al cabell.
paquet: flascons de 250 i 500 ml.

formes d, aplicació:
TRACTAMENT eD 1 COLOR
Barrejar color crema amb gallet i afegiu 1 ml (utilitzant tassa de mesurar proporcionat) a FY 10 grams de color crema per cada creador utilitzat sol (sense comptar ml activador). Apliqui la barreja com és habitual.
Després de xampú EVOQUE CHROMALIFE esbandida i aplicar 5 minuts MILLORADOR , deixar FY i esbandir bé. Per a ús de manteniment dues vegades a la setmana FY FINISHER.

2-SUPERLIGHTENERS (dilució 1:2)
Barrejar color crema com de costum amb activador i després afegir 7 , 5 ml (utilitzant tassa de mesurar proporcionat) a un per cada 50 gr FY creador súper crema per aclarir utilitzat. Procedir pel que fa al tractament de color clàssic.

BLANQUEIG 3 POLS
Com és normal barrejar amb activador i pols bleaching llavors afegir 2 ml de 10 grams de pols per a cada creador individual FY utilitzat. Procedir pel que fa al tractament clàssic.

4-COLORACIÓ
Aplicar xampú EVOQUE CHROMALIFE , barrejar per cada 10 grams de color directe 1 ml de FY creador aplicar com de costum. Procedir pel que fa al tractament de color clàssic.

5-PROTECTORA tractament sense servei de Química
Barrejar 10 ml de FJ 15 ml de creador amb FJ MILLORADOR.
MOISTURIZING i NODRIR xampú EVOQUE executar seleccionant si bé cabell o cul aplicar d, arrel a punta amb font de calor durant 15 minuts i després esbandida amb aigua tèbia. Deixar que el cabell fins a temperatura ambient i torna a aplicar FY MILLORADOR , uniformement des de les arrels a la fi, deixar actuar durant 3 minuts. Rentar i assecar. Per a ús de manteniment dues vegades a la setmana FY FINISHER.

6-QUÍMIC ALLISAMENT
Després del xampú EVOQUE llis i llis afegiu 10 ml 50 g FY creador cada crema redreçar. Aplicar la barreja com és habitual i esbandir
fons. Aplicar l, esbandida neutralitzant i procedir a l , aplicar, deixar 5 minuts FY millorador i esbandida minuciosament. Per a ús de manteniment dues vegades a la setmana FY FINISHER.

7-QUERATINA ALLISAMENT
Aplicar xampú a barreja preparador queratina de 1 ml per 10 grams de crema de queratina creador FY; procedir com de costum al servei. Al final del tractament, s, apliquen 5 minuts millorador , deixar FY i esbandir bé. Per a ús de manteniment dues vegades a la setmana FY FINISHER.

8-PERMANENT
Aplicar xampú EVOQUE CURL i ona i procedir com de costum fins a l, aplicació de neutraliser , treure el arrissadors i DAB bé amb tovallola; aplicar 25-30 ml de FY creador uniformement des arrels per deixar dels extrems en durant 10 minuts. Sense esbandir aplicar FY MILLORADOR fins a saturar el cabell sempre uniformement d, arrel a la punta. Deixar actuar durant 5 minuts i després esbandir bé. Procedir amb assecat. Per a ús de manteniment 2 vegades a la setmana FY FINISHER.

Related

X

privacy