2018
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


ENERGIA : AJUDANT A LA CAIGUDA
ENERGIA : AJUDANT A LA CAIGUDA - NAPURA - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


ENERGIA : AJUDANT A LA CAIGUDA
NAPURA - Tractaments - la cura del cabell


ENERGIA : COADIUVANTE ANTICADUTA

Tractament

exclusiva, dissenyada per a l'acció nutritiva i estimulant sobre l'arrel del cabell. Revitalitza el fol · licle pilós per promoure el creixement de cabell nou, i si cal una funció de regularització en les secrecions de la pell de les glàndules sebàcies i glàndules sudorípares.

S | 2 ENERGY - xampú
Xampú específic per a cabells dèbils, contraresta la caiguda intensa. Els olis essencials de llimona i Lauro Noble estimulen els fol.licles pilosos, els ingredients actius específics nodreixen les arrels del pèl, la promoció de la regeneració dels fol.licles pilosos. Els tensioactius utilitzats en la formulació són extremadament delicats i SLS lliure. L'ús setmanal.
embalatge :. ampolles de 200 i 1000 ml

T | PAL 2 ENERGY - viària de líquid
Fluid dissenyat per cabell feble. Restaura l'equilibri de la pell i promou el treball de les arrels, la protecció i l'estimulació. La sinergia específica dels olis essencials, substàncies actives naturals i minerals complexos processats té una intensa acció de reforç del fol · licle pilós mitjançant la regulació de les activitats vitals del cabell. Normalitzar ràpidament episodis de caiguda excessiva. L'ús setmanal.
Paquet :. 7 vial ml en una caixa de 8 peces

Z | ZONA 2 D'ENERGIA - La polvorització de líquids
Concentrat fluïda dels olis essencials purs, específicament per a un potent nutritiva i tonificar aquestes àrees del cuir cabellut afectat pel debilitament dels fol.licles pilosos. Gràcies a les propietats energizantes de les essències utilitzades redueix els episodis d'abundant caiguda i enforteix les funcions naturals del sistema fol · licular. L'ús setmanal.
embalatge :. ampolles de 15 i 50 ml

Related

BOX HOME PROGRAMA - NAPURA
Caspa : ACTIVE - NAPURA
Anàgena : SUPLEMENT DE CREIXEMENT - NAPURA
Cabell tractat : COLOR - NAPURA
Nutry : CABELL SEC - NAPURA
PH : bivalent LINDO I LLARGS - NAPURA
PURIFICAR : NETEJA CUIR - NAPURA
PRIME : PREVENCIÓ I MANTENIMENT - NAPURA
RIKEIR : Kera - RECONSTRUCCIÓ - NAPURA
S | 6 ACTIVE - NAPURA

X

privacy