.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


Xampú Hidratant I CONDICIONADOR DE REPARACIÓ
Xampú Hidratant I CONDICIONADOR DE REPARACIÓ - MOROCCANOIL - Xampú per cabells

Rate this product:


1 click

Xampú Hidratant I CONDICIONADOR DE REPARACIÓ
MOROCCANOIL - Xampú per cabells


SHAMPOO I BÀLSAM RIPARATORI IDRATANTI

xampú i condicionador Reparadors Cremes hidratants estan dissenyats per debilitat o danyat per cabells tenyits, productes químics o calor de l'assecat. Ells restaurar el cabell submergint en una fórmula altament concentrada rica en oli d' argan antioxidant, reconstructiva queratina i àcids grassos. Tots dos productes restaura l'elasticitat, hidratació i manejabilitat. Les fórmules són lliures de sulfats, fosfats i parabens, pel que són més segurs per al medi ambient i no s'assequin, s'esvaeixen o eliminar el color al cabell.

mètode d'ús : Reparació Moisturizing Shampoo, ja que utilitza una fórmula d'alta concentració hidròfila, comenci utilitzant una gran quantitat d'aigua per transformar el xampú per fer escuma rica i luxosa. Si cal, afegiu més aigua. Massatges al cabell i el cuir cabellut. Esbandeix i aplica la Reparació Condicionador Hidratant.

Usant el bàlsam : retiri suaument l'excés d'aigua i aplicar una petita quantitat de bàlsam amb una alta concentració de les arrels fins a les puntes. Deixar reposar 1-2 minuts. Esbandida bé.

X

privacy