INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


COLORDESIGN : Hairdesign
COLORDESIGN : Hairdesign - COLOR DESIGN - Behandlinger - hårpleje

Rate this product:


0 click

COLORDESIGN : Hairdesign
COLOR DESIGN - Behandlinger - hårpleje


FALL

behandling linje COLORDESIGN / Hairdesign udgøres af en række hårprodukter, omhyggeligt formuleret med råvarer af fremragende kvalitet, beriget med Ceramide A2 til at forebygge, lindre og fjerne de hyppigste mangler i håret. Hvert produkt er fint duftende og elegant pakket :. Shampoo i moderne børstet aluminiseret PE-beholdere, hætteglas i den elegante ast Uccio gennemsigtig, komplet med latex sut for anvendelse

• FALL LINE HJÆLP
HJÆLP SHAMPOO ANTI
Ceramide A2 og Keratin
Effektiv og skånsom produkt velegnet til alle hårtyper. Den nøjagtige formel, rig på aktive ingredienser og delikat, hvilket gør den velegnet til hyppig brug. Dens handling vascularizing er særlig effektiv i forebyggelsen af ​​hårtab og hjælper med at normalisere den fysiologiske balance i huden, og dermed puste nyt liv i hår og hovedbund.

300 ml flaske : pakke .
• FALL BEHANDLING HJÆLP
Ceramide
Hårtab kan være midlertidig eller kronisk. Det første tilfælde, hovedsageligt på grund af metaboliske eller andre fysiske problemer, såsom overdreven brug af pensler, plader, slag tørretumblere eller kemikalier, i det andet tilfælde, er det primært arvelige problemer, der plager 50% af den mandlige befolkning. Brugen af ​​adjuverende behandling med ceramid, takket være egenskaberne af de aktive ingredienser og bærer regenererende, revitaliserende behandling, imødegåelse af virkningerne af et fald forbigående og formildende dem af en kronisk tilstand.
Instruktion til brug efter grundig vask dit hår med shampoo ANTI HELPING COLORDESIGN, og dup med fugtigt hår, distribuere indholdet af et hætteglas adjuvans direkte på huden: gøre en blid massage, orlov på et par minutter og fortsætte med tørring.
pakke : 10 ml hætteglas i en pakke med 12 stk.

X

privacy