INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


ØNSKER VEGANER REN LØSNING
ØNSKER VEGANER REN LØSNING - ENVIE - Behandlinger - hårpleje

Rate this product:


0 click

ØNSKER VEGANER REN LØSNING
ENVIE - Behandlinger - hårpleje


SHAMPOO

Intercosmetics laboratories, Milano, respekterer den veganske filosofi, hårpleje linje ENVIE VEGANER ren løsning. Produkterne blev formuleret uden brug af animalske stoffer: også, ikke indeholder parabener eller SLS (natrium laureth sulfat) og er ikke testet på dyr, som fastsat i gældende lovgivning. Alle formuleringer blev undersøgt for hud og hår, med princippet om at forhindre de naturlige fysiologiske hud abnormiteter og genoprette balancen. Anvendelse af aktive stoffer udelukkende af vegetabilsk oprindelse gør linjen sikker og effektiv for brugeren. Hvert produkt er blevet formuleret med specifikke aktiver.

SHAMPOO FORHINDRE HÅR FALDE-KVINDE
Veganer formula indeholder aktive ingredienser som olier og ekstrakter af Baobab, japansk Camellia, Aloe, brændenælder, rosmarin, lavendel, chili og mynte, der hjælper hårvækst ved at styrke deres struktur og efterlader dem skinnende og blødt, udvikler også en behagelig følelse
cool under brug.

SHAMPOO FORHINDRE HÅR FALDE-MAND
Veganer formula indeholder aktive ingredienser som olier og ekstrakter af Savpalme, japansk Camellia, Baobab, sort og Ginko Biloba, som stimulerer mikrocirkulationen af huden kapillærer, fremmer iltningen og styrke pære gennem en hormon-lignende handling.

SHAMPOO SKÆL FOREBYGGELSE
Veganer formula indeholder aktive ingredienser som olier og ekstrakter af Tea Tree, rosmarin, salvie, propolis og Ivy, der udvikler antiseptisk og udrensning hovedbunden, fjerne klør.

SEBUM REGULATOR SHAMPOO
Veganer formula indeholder aktive ingredienser som olier og ekstrakter af burre, sød mandel, Amla, brændenælder og Birk, som genoprette balance hårsækken, legalisering af produktion af sebum af talgkirtler.

GLATNING SHAMPOO
Veganer formula indeholder aktive ingredienser som olier og ekstrakter af bambus, Argan olie, ris og Aloe, der omstrukturerer håret fiber og rekonstruere den interne molekylære kæde af hår.

FINE OG SPRØDT HÅR VOLUMIZING SHAMPOO
Veganer formula indeholder aktive ingredienser som ris proteiner, ekstrakter og vegetabilske olier som hørfrø, oliven, lilla og lime blossom, der sætter volumen til dit hår, hvilket gør det stærkt og beskytte dem mod skader forårsaget af eksterne agenter.

FUGTGIVENDE SHAMPOO TIL TØR, KRUSET HÅR
Veganer formula indeholder ekstrakter og vegetabilske olier såsom hørfrøolie, Macadamia og Arnica bringer fugt at eliminere krus og tørhed.


pakke: 250 og 1000 ml flasker.

Related

VIL BESTEMT - ENVIE
SEND MÆLKEPROTEIN - ENVIE
ENVIE KERATIN - ENVIE
MISUNDELSE ARGAN - ENVIE
ENVIE POLERING, VOLUMIZING, FLYDENDE KRYSTALLER - ENVIE
MISUNDELSE MACADAMIA - ENVIE
MISUNDELSE MAND - ENVIE
ØNSKER VEGANER REN LØSNING - ENVIE
RIGENERA: SMK SYSTEM - ENVIE
ENVIE MURUMURU SMØR VEGANER REN LØSNING: - ENVIE
ENVIE KOLLAGEN - ENVIE
ENVIE VEGANER REN LØSNING: SKULPTURER LOTION TEA TREE OLIE - ENVIE
ENVIE VEGANER REN LØSNING: SKULPTURER LOTION SEBUM REGULATOR - ENVIE
REN VEGANSK LØSNING: AKTIVERING LOTION ASTRINGERENDE ENVIE SKULPTURER - ENVIE
ENVIE VEGANER REN LØSNING: KRAT CREME MASSAGE - ENVIE
ENVIE EFTER FARVE - ENVIE
GENOPBYGGE: SMK PLEX - ENVIE
BOTOX hår 24 k - ENVIE

X

privacy