2019
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


Tilpasning af UNIFORMER
Tilpasning af UNIFORMER - GERARDI - frisørsaloner tilbehør

Rate this product:


1 click

Tilpasning af UNIFORMER
GERARDI - frisørsaloner tilbehør


Gerardì undersøgelser, foreslår og gennemfører i hurtig gange af skræddersy især for dem, der ønsker at tilpasse deres uniformer. Kun 48 timer for forsendelse i hele Italien på grund af den høje kvalitet og professionalisme af medarbejdere, entreprenører og ejere, der i 40 år af aktivitet har sikret en igangværende forholdet med mere end 23000 klienter fordelt over hele det italienske territorium. Virksomheden ikke kun sikrer kvaliteten af produktet, men også en alvorlig bekymring for miljøet og respekt for kunden. Stil, kvalitet, professionalisme, timing og støtte er det, der kendetegner Gerardì. Alle produkterne er certificeret produktion
Italiensk (vævning, farvning og emballage) og er farvet med farver AECOTEC certificeret. Alle artikler til sort modstå farvestof Remover.

KIMONO TONY
kunst. 239

Fås i forskellige farver: sort og brun er resistente over for blegemiddel. Stofferne er:
• Pletbestandigt, takket være en speciel sammensætning kan være bleget (omend farverige) og er i stand til at udvise særlig slags pletter såsom hårfarve.
• ANTISTIRO, takket være en speciel type af behandling dit hår ikke holde på dem og kunden behøver ikke at trykke, fordi blot hænge det tørre efter vask.
• Fremstillet i Italien.

X

privacy