2019
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


RAYWELL MODE
RAYWELL MODE - RAYWELL - Gel og slut hår

Rate this product:


0 click

RAYWELL MODE
RAYWELL - Gel og slut hår


mode linje til at oprette alle forskellige slags frisure

Bestående af 17 forskellige typer af produkter fremstillet af de fineste voks , dermatologisk testet, harpikser, fedtfri creme , flygtige siliconer, nye generation hvede proteiner, der udfører nærende , aloe vera med regenererende funktion, UV-filtre, der beskytter håret mod UV-stråler og frie radikaler antistatiske produkter, der ikke tillader håret til at blive elektrisk ladet og beskytte dem mod fugtighed og dårligt vejr.

MÆLK glat anti-frizz effekt
Velegnet på kruset hår (eliminerer krus) og glatte frisurer. Kan bruges både til at slå tørrere end tørt hår. Gør håret skinnende.
KRØLLET effekt væske-semi-permanente
Opret en bølget virkning selv midlertidigt på glat hår er naturligt krøllet eller permanentet , at give elasticitet til håret med en diffuser til tørt, eller au naturel. Anvende på tørt hår giver våde effekt.
MODELLERING væske-antistatiske fiksativ
Velegnet til alle typer af hår til at fastsætte frisure er ideel til pensel og hårtørrer er også velegnet til bøjning på rullerne. Hjælper med at undgå pensel rulle til at elektrificere håret. På tørt hår , dona våd effekt.
-GLOSS UV-beskyttelse
No-gas spray som indeholder flygtige siliconer. Ikke fedtet men giver fantastisk glans til håret og en silkeblød at røre. Velegnet som finalizzante.
GEL POMADES-stærk
Velegnet til modellering tråde til din smag er særligt værdsat af mand. Fastsættelse af uden efterlader limrester. Våde look.
GEL WAX-Coco iperforte
Gel wax-effekt , skinnende hår stirrede på samme tid. Efterlader ingen rester. Eksotiske parfume. Ideel til kruset og afro.
VOKS FIX
Fiksativ og modellering voks , giver en skinnende effekt er velegnet til skitsering ud af håret efter styling og styrke effekter striber.
STYLING CREME
Cremina nongreasy polering er brugt som en finish produkt bedre fremhæve dit hår bedre og giver glans til håret

X

privacy