INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


TAC'TIL
TAC'TIL - FAUVERT PROFESSIONNEL - Gel og slut hår

Rate this product:


0 click

TAC'TIL
FAUVERT PROFESSIONNEL - Gel og slut hår


TAC'TIL

• SERVICE VOLUME / RICCI

VOLUM'TIL - plumping væske
Letter coiffage, hvilket sikrer en perfekt kontrol og en meget lys tekstur. Det giver volumen og efterlader håret skinnende, silkeagtig og blød. Det giver dig mulighed for at give håret den ønskede lydstyrke under børstning.

LOOP - krøllet spray
Controls og definerer krøller, eliminerer krus. Det modstår fugt. Sikrer en naturlig hold og fleksibel. Håret er skinnende og bløde krøller og tonics. For maksimal effekt krøller, spray på tørt hår eller tørret.

TAC'CURL - forstærker urchin creme
Definerer krøller bringer tekstur og glans til håret. Doma krøllet hår og forvandler dem til bløde krøller og skinnende.

• Udjævning SERVICE

HOT'TIL - termisk beskyttende serum til børstning
Til brug for sensibiliserede hårtørrer, dæk eller ved colorazioni.Grazie den komplekse termo- beskyttende og vitaminer, som beskytter håret mod varme, børstning, fremmer glans af farve.

• SERVICE GLOSS

FLASH - spray glans
Det fordamper det sidste touch sull'acconciatura giver exceptionel lysstyrke. Ikke fedt. Beskytter mod ydre aggressioner takket være dens foto - kompleks vitamin -berigede protektor og forhindrer dehydrering. Fra spray til lette berøringer på 25-30 cm fra håret.

STRASS'TIL - mist glans
Dens formel er beriget med Camellia olie et UV-filter dør sødme og glans til håret farve. Spray et tyndt lag på 30 cm fra håret.

• FIXING SERVICE

ULTIMATE - tåge stærk fiksering
Dannelse af en film glans og permanent fastgjort. For maksimal effekt fiksativ, spray på tørt hår og tør. Sprøjt ikke mod en flamme eller glødende materiale.

TAC'FORM - Ultra fiksativ spray
Giver ekstra stærkt hold frisure uden at udtørre eller fjerne lysstyrken af håret. Indeholder en solcreme foto beskytter. Spray lokalt skulpturelle frisure med fingrene eller 30 inches for en slutfiksering efter afslutningen af ​​frisørfaget.

STRUCT'IL - gel frisure - holde extraforte
Ideel til griffage nedskæringer marcherede. Definition og fastsættelse af bevægelser, der giver håret glans og naturlighed. Giver dig mulighed for at arbejde i relief bevægelser af håret. Velegnet til alle længder, langvarig.

TAC'GEL - ekstra stærk gel
Ekstra stærk fiksering og effekt vinyl med maksimal glans. Modellerer dit hår. Print bevægelser for mere ekstreme stilarter. Det er også bruges i tørt hår for nogle meget stive ciocche.Non skal bruge med børstning.

TAC'LAQUE - hold hårspray
Fast perfekt hver frisure for en mangeårig durata.Fissaggio øjeblik.

• forkynde CARVED

WET'TIL - våd
Det giver form til trendy frisurer, ser på våd og tør struktur giver glans og naturlig bevægelse.

CLINK - pulserende voks
Polering effekt og anti- krus og krøller. En krystalstrukturen af ​​mørke og lys, der vibrerer. Giver en intens glans til håret uden lim og uden krøller, selv i vådt vejr.

TIL'GUM - fiber wax
En fibrøs struktur og lyse med en mat effekt. For ustrukturerede stilarter, uredt hår stropicciati.Separa giver form og struktur. Egnet til at sno tråde.

TAC'MAT - voks matifiante (opacitet)
Denne voks Matifying modellerer og former dit hår efter behag i en naturlig bevægelse, hvilket resulterer brillantezza.Ideale for alle virkningerne af ustruktureret tendens. Udvasker nemt med shampoo.

Related

X

privacy