.
2019
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτές


ελληνικά

Thanks
for your vote 👍

X


Ενυδατικό σαμπουάν και conditioner ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Ενυδατικό σαμπουάν και conditioner ΕΠΙΣΚΕΥΗ - MOROCCANOIL - Σαμπουάν για τα μαλλιά

Rate this product:


1 click

Ενυδατικό σαμπουάν και conditioner ΕΠΙΣΚΕΥΗ
MOROCCANOIL - Σαμπουάν για τα μαλλιά


ΣΑΜΠΟΥΑΝ E BALSAMO RIPARATORI IDRATANTI

Σαμπουάν και Conditioner Επισκευαστές Ενυδάτωση έχουν σχεδιαστεί για να εξασθενήσει ή να καταστραφεί από τα βαμμένα μαλλιά, χημικά ή θερμότητα της ξήρανσης. Θα επαναφέρετε τα μαλλιά βυθίσετε σε μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα πλούσια σε αντιοξειδωτικά έλαιο argan, κερατίνη επανορθωτική και λιπαρά οξέα. Και τα δύο προϊόντα επαναφέρει την ελαστικότητα, την ενυδάτωση και διαχειρισιμότητα. Οι τύποι είναι απαλλαγμένα από θειικά, φωσφορικά και parabens, έτσι ώστε να είναι πιο ασφαλείς για το περιβάλλον και δεν θα στεγνώσει, σβήνουν ή να αφαιρέσει το χρώμα στα μαλλιά.

μέθοδος χρήσης : Επισκευή Ενυδατικό Σαμπουάν επειδή χρησιμοποιεί ένα υδρόφιλο φόρμουλα υψηλής συγκέντρωσης, ξεκινήστε με μια μεγάλη ποσότητα νερού για να μετατρέψει το σαμπουάν σε ένα πλούσιο και πολυτελή αφρό. Αν είναι απαραίτητο, προσθέστε περισσότερο νερό. Τρίψει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Ξεπλύνετε και εφαρμόστε την ενυδατική Repair Conditioner.

Χρησιμοποιώντας το βάλσαμο : αφαιρέστε απαλά το υπερβολικό νερό και απλώστε μια μικρή ποσότητα από την κρέμα με υψηλή συγκέντρωση από τις ρίζες ως τις άκρες. Αφήστε το για 1-2 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά.

X

privacy