.
2019
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτές


ελληνικά

Thanks
for your vote 👍

X


ΟΡΙΣΜΟΣ CREAM ΣΓΟΥΡΉ
ΟΡΙΣΜΟΣ CREAM ΣΓΟΥΡΉ - MOROCCANOIL - Gel και το φινίρισμα των μαλλιών

Rate this product:


1 click

ΟΡΙΣΜΟΣ CREAM ΣΓΟΥΡΉ
MOROCCANOIL - Gel και το φινίρισμα των μαλλιών


CREMA DEFINIZIONE RICCI

κυματιστές και σγουρά μαλλιά μπορεί εύκολα να χάσει τον ορισμό της : σε αυτές τις περιπτώσεις, η κρέμα αποκαθιστά τον ορισμό Ricci. Η προηγμένη τεχνολογία παρέχει θερμότητα ενεργοποιείται απαλότητα έντονο και ενεργό παράγοντα για να κρατήσει τη μνήμη της σγουρά μαλλιά που σφύζει από ζωή και χωρίς φριζάρισμα για ώρες. Argan πετρελαίου και φυτικών πρωτεϊνών ξεμπέρδεμα και να δαμάσει τις μπούκλες, έτσι ώστε η τρίχα παραμένει μαλακό, χωρίς φριζάρισμα και με μεγάλη κυκλοφορία.

τρόπος χρήσης : Απλώστε μια ποσότητα σε καθαρό, στεγνωμένα μαλλιά με μια πετσέτα. Για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσει τις μπούκλες, χρησιμοποιήστε τον ομιλητή. Για πιο χαλαρές μπούκλες μαλλιά, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά.

Ricci Cream ευκρίνειας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ζωντανέψουν τις μπούκλες και να μειώσουν το φριζάρισμα όλη την ημέρα. Εφαρμόστε μία δόση μέσα μήκη στα άκρα, στη συνέχεια, εκ νέου, εάν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσθετη θερμότητα ενός διαχύτη να επανενεργοποιήσει τη μνήμη του σκαντζόχοιρου. Για να αναπτυχθούν και διπλώστε τις μπούκλες μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία για τη θέρμανση σκλήρυνσης.

Related

STYLING ενυδατική κρέμα - MOROCCANOIL
ΘΕΡΑΠΕΙΑ - MOROCCANOIL
ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΓΟΥΡΉ - MOROCCANOIL
FOAM ΣΧΗΜΑΤΑ RICCI - MOROCCANOIL
SHINE BRIGHT - MOROCCANOIL
ΦΩΤΕΙΝΗ HAIRSPRAY - MOROCCANOIL
HAIRSPRAY ΙΣΧΥΡΗ LIGHT - MOROCCANOIL
VOLUME ΜΟΥΣ - MOROCCANOIL
HEAT ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - MOROCCANOIL

X

privacy