2019
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτές


ελληνικά

Thanks
for your vote 👍

X


YO ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑ : ΠΡΑΣΙΝΟ YO
YO ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑ : ΠΡΑΣΙΝΟ YO - KEMON - Tone on Tone - Μαλλιά

Rate this product:


0 click

YO ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑ : ΠΡΑΣΙΝΟ YO
KEMON - Tone on Tone - Μαλλιά


YO ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑ : ΠΡΑΣΙΝΟ YO

Kemon εγκαινιάζει ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑ YO : χρωματισμός ολοκληρωμένηςαφιερωμένη στη φροντίδα και την καλή διαβίωση των βαμμένων μαλλιών.
Το εκχύλισμα γιαουρτιούπαρούσα σε όλα τα χρώματα του συστήματοςφροντίζει για την προστασία των αποφάσεων για τα μαλλιάευεξία και ζωτικότητα. οι τύποιαμμωνία, χωρίς PPDυπερασπιστούμε την υγεία των μαλλιών σέβεται τη δομή της. Τα φυσικά συστατικά που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο χρώμα της θεραπείας. SYSTEM COLOR YO είναι το εργαλείο που επιτρέπει στους επαγγελματίες hairstylist να ίντριγκες και να ενθουσιάσει τον πελάτη με μονοπάτι αποκλειστικά αφιερωμένη στην ενίσχυση της εικόνας τηςμέσα από την τοπική συνεργιστική δράση τριών διαφορετικών θεραπειών για τη σύνθεση χρωμάτων και τη φιλοσοφία.

GREEN YO
Είναι ο τόνος με τον τόνο του χρωματισμού από γιαούρτι με μέλι και marshmallow από τη βιολογική γεωργία. Εφαρμοστεί σε μήκη και τις άκρεςχρώμα την επιδερμίδα μαλλιά χωρίς επίγνωση ήδη χρωματιστά. parabenSLES / SLSσιλικόνες και τεχνητά αρώματααντανακλούσε την φυσική τρίχαΤονώνει τα μαλλιά σας χρώμα και γνωρίζουν ο πελάτης έρχεται στο χρώμα τόσο λεπτή.
αποχρώσεις :. 27 αποχρώσεις που δίνουν λάμψη και απαλότητα
κιβώτιο :. σωλήνα 60 ml

Related

YO.COLORING - KEMON
YO.COLORING FAST - KEMON
KROMA - LIFE - KEMON
YO ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑ : COND YO - KEMON

X

privacy