2019
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


REBUILD - jälleenrakentaminen
REBUILD - jälleenrakentaminen - EMSIBETH - Hoidot - hiustenhoito

Rate this product:


2 click

REBUILD - jälleenrakentaminen
EMSIBETH - Hoidot - hiustenhoito


REBUILD - ricostruzione

jälleenrakentamiseen järjestelmä, joka korjaa ja uusintoihin pohjaanhiukset heikko, vahingoittunut tai hyödyntää. REBUILD vahvistaa hiuksia kuidun ja välittää syvän rebuilders elementtejä, jotka antavat kehon ja tekstuurin hiukset. Koskaensimmäinen sovellushiukset40 % enemmäntilavuus, 50% voimakkuus ja kestokertaiseksi. Järjestelmä koostuu jälleenrakennuksen REBUILD :

REBUILD SHAMPOO
Varovasti puhdistaa pinta-aktiivisen aineen johdettu kookos kasvi. Palauttaa voimaa ja elinvoimaahiusten heikko, vahingoittuu tai hyväksi. Valmistahiusten rakennetta saatuaanerät rebuilders seuraavien vaiheiden.
paketti : pulloa 250 ja 1000 ml.

REBUILD Amplify (vaihe A) + kehonrakentaja (Vaihe B)
- Rebuild Amplify (Phase)

Vahvistavat rakennetta hiukset ja antaa tilavuus hiukset. Välittää syvälleaminohappo kysteiini että korjata ja rekonstruoidahiuskuitua tarvittaessa. Palautukset elastisuutta ja kiiltoa hiuksiin.
- Body Builder (B-vaihe)
Tehdä aktiivista rebuilders onkapillaarikuidulla. Vehnä Aminohapot välittää syvän suuri teho rebuilder jotka pitävät keratiini. Lisää kosteutta, elastisuutta ja kiiltoa.
käyttötapa : inei-metallisten kulhoon Sekoita yhtä Amplify vaiheja vaihe B. kehonrakentaja emulgoimiseksi luodapehmeä ja sileä mousse. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin. Hierovat kalkilta kärjistä juurta kohti helpottaatunkeutumistavaikuttavia ainesosia. Peitämuovinen suihku korkki tai muovikelmulla (ei kalvoa) ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä ja jatkasoveltamista REBUILD SEALER.
paketti : kerta-annoksen pussia 15 ml kutakin +15.

REBUILD SEALER
Kiinnitetty pysyvästi aktiivinen rebuilders vuonnakapillaari rakenne. Sisältää Ceramide A2 seuraavan sukupolven sementitmittakaavoissa. Ultrakevyt, suojaa hiuksiastressiä lämpö, kemiallinen ja mekaaninen. Se tekeehiukset kiiltävät ja districabile. Sisältää aurinkovoiteet UV - A ja B ilman huuhtelua.
paketti : 150 ml pullo.

REBUILD naamio
Mainioylläpitohoitoon jälkeen jälleenrakennus Deep uusinta (A + B). Se ravitsee ja uudistuvat, jolloin struktuuri, rakenne säteilyä ja kosteutta hiuksille ja tylsä ​​. Perustuu Jojobaöljy, pantenolia, Aloe Vera ja Hydrolyzed Vehnäproteiini, Soija ja maissi vahvistaa ja suojaa hiuksia kuitua ilman painavat sen alas.
box : 150 ml: n putkeen.

Related

NAEL TUKKA - EMSIBETH
NAEL HERKILLE HIUKSILLE & LAPSET - EMSIBETH
KESKEINEN BOND - EMSIBETH
THERMAL LINJA KURISTIN - EMSIBETH
THERMAL DESTRESSING RIVI - EMSIBETH
THERMAL KOSTEUTTAVA LINJA - EMSIBETH
THERMAL LINJA ANTI HILSE - EMSIBETH
THERMAL TALI SÄÄNNELLÄÄN LINJA - EMSIBETH
THERMAL VOLUMIZING LINJA - EMSIBETH
UUSI KAAVA COLORDEFEND - EMSIBETH

X

privacy