.
2019
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


ravitsevat ERITYISET
ravitsevat ERITYISET - TEOTEMA-COSMEDI - Hoidot - hiustenhoito

Rate this product:


0 click

ravitsevat ERITYISET
TEOTEMA-COSMEDI - Hoidot - hiustenhoito


ravitsevat ERITYISET kylpy
shampoo hennoille hiuksille ja herkälle

Sen lempeä puhdistava vaikutus, vahvistaakynsinauhoja ja antaa kehon, energian, tilavuus, parantaa kampaushiukset. Vaikuttavat aineet ovat pantenolia, joka tunnetaan nimellä Provitamin 85, joka vahvistaahiuksia kynsinauhoja ja tekee täyteläinen, tehokas sekä ilmastointi ja rakenneuudistusta ja Riisiproteiinia, jotka luovattäydellisen yhteensopivuudenpesuainetta toiminnan ja osalta ihoa.
box : pulloa 250 ja 1000 ml.


ravitsevat ERITYISET naamio
rakenneuudistus ja ravitseva naamio kuivalle ja vahingoittuneet hiukset

Uusiutuu ja restructures syvällehiuskuitua. Se tekeehiuksista pehmeät ja silkkisen ilman painavat sen alas. Korjaukset hiukset ja suojaa ihoa.
Valmistettu riisin proteiineja, jotka toimivat iholla ja puhdistaa ihoa, Plant proteiinisen hydrolysoitua että pehmenee ja rakenteet uudistuvathiukset, ravitsee ja antaa tukevuus ja jojobaöljy, joka on hyvin samankaltainen kuin ihmisen tali, vaikuttaasolujen uudistamiseksi.
paketti : 500 ml purkki

ravitsevat VITAMIINI KOVA
keskittynyt multi- vitamiini ilman huuhtelu

Antaa välittömän pehmeyttä ja kiiltoa kuivua, vaurioituneita hiuksia. Suojaa ja parantaa värien kanssapitkäaikainen vaikutus. Se parantaa kimmoisuutta hiukset, auttaa vähentämään rikkoutuminen, se tasoittaa pinnan ja eliminoi sähköstaattisen vaikutuksen.
Tehty E-vitamiini ja C-vitamiini, antioksidantit ja suojaava, antaa kiiltoa ja tekee hiukset terveen. Pantenolia, sen kosteuttava ja tulehdusta, auttaa tekemään hiukset kiiltävät ja terveet. Vitamiini PP ilmastointi toimiahiukset ja vitamiini F suojaa ja ravitseehiuksia kuitua.
Käskyä Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Poistakapselin yläosan ja kaadasisältöpalmu kädet. Toiminnan kautta sormiaan ja jakelusta ja päihin. Älä huuhtele.
paketti : aluksiin 20 ja 50 kapselia.

X

privacy