2018
World luettelo tuotteet ja tarvikkeet hiusväreistä


suomalainen

Thanks
for your vote 👍

X


B.TREND
B.TREND - HALONIS - kampaamo tarvikkeet

Rate this product:


B.TREND
HALONIS - kampaamo tarvikkeet


PUOLIPYSYVÄT GEELIT ENGLANTI KAUAN KESTÄVÄ

Haluatko lasite, joka kestää kauemmin? Valitse B. suuntaus. Ajattele väri kuin mekko on lisävaruste tavata halu muutokseen ja kätevä tapa , Application luonnolliset kynnet ja uudelleen. Kuivuu muutamassa sekunnissa ja poista liuotinta tai remover. B. suuntaus on ratkaisu jokaiselle naiselle. Valtava valikoima värejä on saatavilla 5 ml muodossa muodossa 14 ml.

KYNSIENHOITO
Liota off

PUOLIPYSYVÄT KYNSIEN LAKKAUS:
Työnnä takaisin cuticles ja vapauta kynsien alkuun. Antaa muodon kynnet tehdä kaikesta huolimatta. Dulling kynnet 100/180 tiili tehdä huokoinen ja spolverarle harjalla. Levitä ohut kerros Primer B-trendi ja anna haihtua. Levitä ohut kerros geeliä perustuu säätiön BTREND keratiini ja katalysoivat minuuttia UV lampun tai LED-lamppu 60 sekuntia. Levitä ohut kerros geeliä Puolan B-trendi ja katalysoivat UV-lamppu 2/3 minuuttia tai LED-lamppu 60 sekuntia. Tee toinen kerros kynsilakka ja geeli lamppu. Seal soveltamalla ohut kerros tiivistysaine kiilto Fixer B-trendi ja katalysoi UV-lamppu 2/3 minuuttia tai LED-lamppu 60 sekuntia. Poista jäljellä geeli kynsien näyttökotelon puhdistaa B-trendi.
KIILTEEN POISTO:
Tiedostolla on 180 kiviaines hionta kevyesti kiilto tiiviste Fixer B-trendi. Levitä se kynsien pumpulilla tai pad liotetaan liuotin Remover B-trendi. Kääri alumiinifolioon kynsien ja odottaa 10 minuuttia. Poista alumiinifolio ja varovasti poistaa kepillä tai työntää ihon pehmennetty emali.
pakkaus: -5 ml ja PRIMER 15 ml.
-SÄÄTIÖ keratiini 14 5 ml ja ml.
-KIILTÄVÄ Fixer 5 ml ja 15 ml.
-PUHDISTAA 125 ml.
-REMOVER 125 ml ja 250 ml.
-Kehäkukka käsivoide 30 ml.
-LED lamppu B-trendi.

Related

X

privacy