2018
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


MILK_SHAKE LÉGKONDICIONÁLÓK
MILK_SHAKE LÉGKONDICIONÁLÓK - Z.ONE - Balsams - Haj maszkok

Rate this product:


MILK_SHAKE LÉGKONDICIONÁLÓK
Z.ONE - Balsams - Haj maszkok


MILK_SHAKE LÉGKONDICIONÁLÓK

MAINTAINER CONDITIONER COLOR
Védő és hidratáló kondicionáló a haj coloratiCondiziona festett haj fenntartása az optimális nedvesség egyensúlyát a haj és integritásának megőrzése a szín. A feltételek a bőr és a haj ad tökéletes fésű megőrzése jobb és tartósabb színt. Illatos édes tejjel. Hatóanyagai: a tejfehérje és kazein, szilikon detangling anyagok, hidratáló és légkondicionált, exkluzív Integrity 41 ®.

MEGOLDÁS Volume balzsam
kondicionáló volumizzanteScioglie csomópontok, és hozzáteszi, mennyisége a normál / finom szőr nélkül súlyú le. Köszönet tömegnövelő összetevők segít, hogy több hangerőt és a test, meghosszabbítva az időtartamát fodrászat. A Abse poliszacharidok, fehérjék a tej, Panthenol (B5 pro-vitamin), glicerin, aloe vera, hidratáló és kondicionáló szer, amely, hála a hozzájárulását Guar gumi a haj szál, kondicionálja a hajat és javítja rugalmasságát ; az E-vitamin az anti -oxidáns.

INTENZÍV CONDITIONING FOAM
intenzív kondicionáló hab száraz és sérült haj
Adományozzon, hogy száraz és sérült haj mély kondicionáló, jobb kezelhetőség, valamint az egészséges és létfontosságú. Ad fényt és selymes, és megszünteti a statikus elektromosság. Speciális bőrápoló ad mély hidratálást hajat teljes test, puha és fényes az illata édes tej. Hatóanyagai : tejfehérje, búza és selyem kivonat eper, áfonya és aloe vera, C-vitamin, E és F, szilikon detangling ügynökök, ágensek csomagolt és hidratáló, polírozó anyagok, az exkluzív Integrity 41 ® filter napenergia.

CONDITIONING tejszínhab

krémes mousse kondicionáló és védő sem öblítő minden hajtípushoz

A kifejezetten kondicionálja a haj fenntartása az optimális nedvesség- egyensúlyát és integritásának megőrzése colore.Lascia haj puha, fényes és tele életerő. A fehérje tejből állapotát és átszervezése az agykéreg és a kutikula a haj, speciális bőrápoló hidratálja mély és hosszan tartó és l' Integrity 41 ® megőrzi a szín.

EAVE balzsam
öblítés nélkül kondicionáló minden hajtípushoz
Feltételek a haj természetes vagy enyhén száraz sérült haj fésűvel, hogy nagyobb alkalmazása után légkondicionálók vagy kezeléseket. Ez ad egy jó egyensúlyt a belvízvédelmi és megőrzi a haj színe. Hatóanyagai: a tejfehérje és kazein, rizs olajat és avokádó kivonatokat eper, áfonya és a papaya, a méz kivonat, speciális szilikonok, exkluzív Integrity 41 ®, E-vitamin, fényvédő.
Utasítás használata : vízpermet egyenletesen a törölköző száraz hajra, különösen azokon a területeken, leginkább károsodott hajat.

javítócsavarok hajápoló
A kezelés a javítási száraz és sérült haj
A mély javítás vegyileg kezelt vagy sérült hajat. Ez táplálja mélyen, ami erőt és testfelépítés. Lehetővé teszi a hajat létfontosságú, és puha tapintású, egészséges és fényes megjelenés. Integrálja mélyen fehérje és hidratálás, míg integritásának védelme a szín.
Hatóanyagai: a tejfehérje és kazein, kivonatok eper, áfonya vetőmag és jojoba. A komponens termoriscaldante okoz enyhe, de hatásos megnyitó a mérleg, hogy mély behatolás az aktív szerkezetátalakítás.
Utasítás használni törölköző száraz hajra, oszlassa el egyenletesen a teljes tartalmát az üveg, különös figyelmet fordítva a hosszát és végződik. Hagyja 3 5 percig. A nagyon sérült haj, terjed a hajad egy sapkát és hagyja hatni 5 és 10 perc alatt a hőforrás. Öblítse le és folytassa a kívánt stílus.

INTEGRITY JAVÍTÁSA haj
kezelés szerelőt
A kezelés a haj javítási fehérje- koncentrátum.
Repairman fehérje koncentrátum aminosavakkal ideális átszervezését és megerősítését a sérült és vegyileg kezelt hajat, így puha és fényes. Tartalmaz bio vaj Muru Muru a keresetet a kondicionáló és tápláló.
Használati utasítás: osztja az egész fiola tiszta nedves hajra, masszázs szabadság 5/10 percig, majd öblítsük le.

Related

MILK_SHAKE természetes tejjel MASK - Z.ONE
MILK_SHAKE TERMÉSZETES BASE MASK - Z.ONE
MILK_SHAKE ACTIVE joghurt maszk - Z.ONE
MILK_SHAKE AKTÍV TEJ MASK - Z.ONE

X

privacy