INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


CARMEN
CARMEN - EUGENE PERMA - Hajfestékek

Rate this product:


4 click

CARMEN
EUGENE PERMA - Hajfestékek


az első oxidációs elszíneződés, hogy extols a pöttyöket

az első oxidációs elszíneződés, hogy extols a pöttyöket és a fényesség tükrözik Magn rendszernek köszönhetően
A diffrakciós fény ihlette , CARMEN tapasztalat lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a szín és a végtelen variációk egy tökéletes módon.
A konszolidáció, a tapasztalat, a színezés , Eugene Perma laboratóriumok, valóban, próbáltak fejleszteni, tükröződés és ragyogás
az összetételben színei a CARMEN. A tükrözik Magn rendszer , az innovatív kötelező egyedi és kvaterner ammónium
egy antioxidáns szer lehetővé teszi, hogy jelentősen növelje a festékek és a fényes CARMEN. Az alap krém a magas zsírtartalmú növényi kivonatok CARMEN festékek származékok egységesen diffundál a szíve a haj szál van megőrizve a hydrolipidic film. A keratinszerű szálak tükrözik Magn rendszer rögzíti a felszínre a haj alkotnak egy köpeny, amely visszaveri a fényt, és felerősíti a szín és fény kiemeléséhez mágnesként vonzza.

EREDMÉNYEK
• szublimációs reflexek;
• extrém ragyog;
• rendszeres tájékoztatás-ból fehér haj, 100 %-át;
• hosszan tartó szín;
• 3-szor több lágyság;
• + 70 %-os javítása districamento.

CARMEN is , tartalmaz egy illat, egy nagy profumista Grasse készítette, a próbaszórás szoros együttműködésben. Az édes, az őszibarack a készítmény élen redőny bemerít vagy , alatt, a finom csokor fehér virágot finom jegyzeteket pézsma kíséri. Egy finom és kényes Szövetség vonzóan segítségével a termék.

árnyalatok: kiterjedt portfolió árnyalatok 96 osztva 10 + 6 , chromatique, sorozat és 2 természetes tartományok: természetes hideg , természetes, MAHAGÓNI , IRISÈ, GOLDEN HEGEDŰK , BLUE ASH BROWN, ROSSI, , SUPER fogfehérítés az AUBURN.

használati utasítás: a természetes árnyalatok és a gondolatok keverék 1 + 1 a kiválasztott OXICREAM. A keveréket a választás befolyásolja a %-os fehér haj:
• 0-tól 50 %-a fehér szőr: kiválasztott hang + 20 OXYCREAM évf.
• 50-100 %-a fehér szőr: kiválasztott hang + a negyed fele, az alap a azonos magasságú hang + 20 OXYCREAM évf.
Ha a kívánt színre hajlamos arany elmélkedés keveréke természetes.
Ha a kívánt szín általában természetes hideg vegyes hideg tükrözi. Legyen könnyebb 3 hangszín-val OXYCREAM-30 térfogatszázalék.
A szuper fehérítő keverék, 1 + 3 a kiválasztott OXYCREAM. 1000 sorozat világosítja fel, hogy 4 , 5 hangok, OXYCREAM 40 vol, és csak a természetes haj vonatkozik.
A sorozat 2,000 világosítja fel, hogy 4 , 5 hangok, OXYCREAM 40 térfogatszázalék, és alkalmazza a 60 %-ának fehér haj.
A színek (lila kék zöld sárga narancssárga piros) fokozza a, vagy semlegesíteni Carmen árnyalatot.
Készítsük el a kezdeti keveréke Carmen 1 + 1 (a választott szín + 60 ml-es OXYCREAM, hogy 20 vagy 30 térfogat 60 ml). Hozzáadása egy negyedik (30 ml) a felét (60 ml) a választott szín oxigén hozzáadása nélkül. Hagyjuk 30 percig. A nagy százaléka fehér haj érdemes lehet színezni, csak váltáskor a hossza a tippeket.

csomagolás: 60 ml-es csőbe.

X

privacy