2018
World katalógus termékek és kiegészítők a professzionális fodrászok


magyar

Thanks
for your vote 👍

X


SOS SKIN SCREEN
SOS SKIN SCREEN - SENSUS - Speciális termékek a haj

Rate this product:


SOS SKIN SCREEN
SENSUS - Speciális termékek a haj


bőrvédő krém finom és sűrű, hogy védi a bőrt a festés festés során eljáró halkan köszönhetően formula dúsított Meadfoam olaj és Shea vaj.

IHF SOS SKIN folteltávolító
Ez az egyszer használatos kendővel praktikus és funkcionális, amely lehetővé teszi, hogy távolítsa el a foltokat a színes kozmetikumok a bőrt.
Csomagolt egyedi tasakokban lehetővé teszi a könnyű használat és biztosítja a higiéniai és biztonsági.

SOS PURE SCRUB
Ez az a termék, amely előkészíti a hajfestés a technikai szolgáltatásokat, köszönhetően a technológia a formula dúsított kivonat Saponaria, amely egy mély tisztító, de szelíd.

SOS hajszín REMOVER
Gyengéden eltávolítja típusú kozmetikai pigment oxidáció a hajat anélkül, hogy megváltoztatná a természetes egy. Köszönhetően innovatív készítmény lehetséges átalakítani az oxidációs folyamat festés, kiküszöbölve a színes molekulák nélkül támadja a természetes pigmentáció a haj. ' Ez egy termék különösen alkalmas a korrekció a részben vagy egészben az a szín. A technikai termék, de a megfogalmazott teljes mértékben tiszteletben tartva a haj. Ez nincs hatalma fehérítő vagy pácolás.
SOS hajszín REMOVER biztosítja a fenntartó a haj, tökéletes állapotban, puha és selymes tapintású, köszönhetően a technológia dúsított shea vaj és kókuszolaj.

HAIR SKIN védőfal
A testes és finom bőrvédő krém, amely megvédi a bőrt a festés festés során. Védi és működik, halkan köszönhetően formula dúsított shea vajjal.

SOS bőrt bársonyosan szőrvesztő
SOS Skin folteltávolító egy eldobható törlőkendő praktikus és funkcionális, amely lehetővé teszi, hogy távolítsa el a foltokat a színes kozmetikumok a bőrt. Csomagolt egyedi táskák lehetővé teszi a könnyű használat biztosításával higiénia és biztonság.

X

privacy