2018
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


PROGRAM TEKNIKAL PROFESIONAL
PROGRAM TEKNIKAL PROFESIONAL - BOTUGEN by FANOLA - Rawatan - rambut penjagaan

Rate this product:


PROGRAM TEKNIKAL PROFESIONAL
BOTUGEN by FANOLA - Rawatan - rambut penjagaan


Hanya profesional program "Botox" untuk membina semula rambut yang rapuh dan rosak dengan Keratin, Botolife dan asid Hyaluronic.

RECONSTRUCTOR SYAMPU
Formula yang istimewa dengan pH 6.5 percuma sulfat dan garam yang ditambah perlahan-lahan membersihkan, membersihkan habuk dan mineral. Buka skala rambut untuk tindakan penstrukturan semula dalaman yang optimum. Pulangan ke rambut kira-kira protein semulajadi. Daun rambut lembut, terhidrat dan tonik dan luas.

PENGISI RETREADER
Menembusi mendalam ke dalam struktur rambut. Menguatkan dan serta-merta koyak kawasan-kawasan yang kehadapan dengan tindakan penstrukturan semula yang sengit di dalam. Rambut adalah tertumpu, tona, lembut dan bercahaya.

NYANYIAN, TOPENG
Penggubalan kaya, tebal dan berkrim meteraikan skala rambut. Memudahkan proses penyusunan semula dalaman. Detangles rambut yang berkesan menjadikan ia sutera, lembut dan full-bodied.

RECONSTRUCTOR SEMBURAN PENGISI
Dengan formula eksklusif memberikan nada, badan dan jumlah untuk rambut, membuat mereka luar biasa cerah, lembut dan sutera. Tiada berat atau kayu. Meningkatkan tempoh lipatan.
pakej: botol syampu 1000 ml;
-pengisi retreader di kaca botol 150 ml;
topeng dalam balang 1000 ml;
-botol spray spray 150 ml pengisi retreader.

X

privacy