.
2019
Katalog World produk dan aksesori untuk pendandan rambut profesional


malaysia

Thanks
for your vote 👍

X


Hydrating Syampu DAN CONDITIONER PEMBAIKAN
Hydrating Syampu DAN CONDITIONER PEMBAIKAN - MOROCCANOIL - Syampu untuk rambut

Rate this product:


1 click

Hydrating Syampu DAN CONDITIONER PEMBAIKAN
MOROCCANOIL - Syampu untuk rambut


SYAMPU E Balsamo RIPARATORI IDRATANTI

Syampu dan Conditioner Tukang Pelembap direka untuk yang lemah atau rosak oleh rambut dicelup, bahan kimia atau haba pengeringan. Mereka memulihkan rambut merendamkannya dalam formula yang sangat pekat kaya dengan minyak argan antioksidan, rekonstruktif keratin dan asid lemak. Kedua-dua produk mengembalikan keanjalan, penghidratan dan pengurusan. Formula adalah bebas daripada sulfat, fosfat dan parabens, jadi mereka lebih selamat untuk alam sekitar dan tidak akan kering, pudar atau mengeluarkan warna kepada rambut.

kaedah digunakan : Membaiki Moisturizing Syampu kerana ia menggunakan hidrofilik formula kepekatan yang tinggi, bermula dengan menggunakan jumlah besar air untuk mengubah syampu ke dalam berbuih yang kaya dan mewah. Jika perlu, menambah lebih banyak air. Mengurut rambut dan kulit kepala. Bilas dan menggunakan Pembaikan Moisturizing Konditioner.

Menggunakan balsem : perlahan-lahan membuang lebihan air dan memohon jumlah yang kecil salap dengan kepekatan yang tinggi dari akar ke hujung. Biarkan selama 1-2 minit. Bilas dengan baik.

X

privacy