2018
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


ENERGIE : HELPEN FALL
ENERGIE : HELPEN FALL - NAPURA - Behandelingen - haarverzorging

Rate this product:


ENERGIE : HELPEN FALL
NAPURA - Behandelingen - haarverzorging


ENERGIE : COADIUVANTE ANTICADUTA

Exclusieve

behandeling is ontworpen voor voedende en stimulerende werking op de wortel van het haar. Revitaliseert de haarfollikel om groei van nieuw haar te bevorderen, en indien nodig een regulariserend functie op de huid afscheiding van de talgklieren en zweetklieren.

S | 2 ENERGY - shampoo
Specifieke shampoo voor zwak haar, neutraliseert de val intens. De essentiële oliën van citroen en Lauro Noble stimuleren van de haarzakjes, specifieke werkzame stoffen voeden de haarwortels, het bevorderen van de regeneratie van de haarzakjes. De oppervlakte-actieve stoffen die in de formule zijn uiterst delicaat en SLS gratis. Wekelijks gebruik.
verpakking :. flessen van 200 en 1000 ml

T | 2 ENERGY POST - vloeistof flacon
Fluid ontworpen voor zwak haar. Herstelt evenwicht van de huid en stimuleert de werkzaamheden van de wortels, het beschermen en stimuleren. De specifieke synergie van etherische oliën, natuurlijke actieve stoffen en verwerkt Complex Minerals heeft een intense versterkende maatregelen van de haarfollikel door het reguleren van de belangrijke activiteiten van het haar. Normaliseren snel afleveringen van excessieve. Wekelijks gebruik.
Pakket :. 7 ml flacon in een doos van 8 stuks

Z | 2 ENERGY ZONE - Sproeivloeistof
Vloeistof concentraat van pure essentiële oliën, speciaal voor een krachtige voedende en toning die gebieden van de hoofdhuid beïnvloed door de verzwakking van de haarfollikels. Dankzij de stimulerende eigenschappen van de etherische oliën vermindert de afleveringen van overvloedige val en versterkt de natuurlijke functies van de folliculaire systeem. Wekelijks gebruik.
verpakking :. flessen van 15 en 50 ml

Related

BOX HOME PROGRAMMA - NAPURA
ACTIVE : Anti Roos - NAPURA
Anagen : AANVULLING VAN DE GROEI - NAPURA
KLEUR: behandeld haar - NAPURA
Nutry : DROOG HAAR - NAPURA
PH : bivalente LEUK en lengtes - NAPURA
PRIME : PREVENTIE EN ONDERHOUD - NAPURA
ZUIVEREN : SCALP REINIGENDE - NAPURA
RIKEIR : KERA - RECONSTRUCTIE - NAPURA
S | 6 ACTIVE - NAPURA

X

privacy