.
2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


DEFINITIE CREAM KRULLENDE
DEFINITIE CREAM KRULLENDE - MOROCCANOIL - Gel en afwerking haren

Rate this product:


1 click

DEFINITIE CREAM KRULLENDE
MOROCCANOIL - Gel en afwerking haren


CREMA DEFINIZIONE RICCI

golvend en krullend haar kan gemakkelijk verliezen zijn definitie : in deze gevallen, de crème herstelt de definitie Ricci. De geavanceerde technologie zorgt voor een warmte geactiveerd zachtheid intense en actieve factor aan de nagedachtenis van krullend haar vol leven en pluisvrij voor uren. Argan olie en plantaardige eiwitten ontklit en temmen van de krullen, zodat het haar blijft zacht, pluisvrij en met veel beweging.

wijze van gebruik : Breng een ruime hoeveelheid op schone, handdoekdroog haar met een handdoek. Om de krullen in te schakelen en te verbeteren, gebruik maken van de luidspreker. Voor meer ontspannen krullen, waardoor het haar op natuurlijke wijze drogen.

Ricci Definitie crème kan ook worden gebruikt om verlevendigen de krullen en verminderen kroezen gedurende de dag. Breng een dosis van mid - lengtes tot uiteinden, indien nodig nogmaals uitvoeren. U kunt de extra warmte van een diffuser gebruiken om het geheugen van de egel reactiveren. Te bedenken en vouw de krullen kunt u ook gebruik maken van hulpmiddelen om uitharding te verwarmen.

Related

STYLING CREAM BEVOCHTIGEN - MOROCCANOIL
BEHANDELING - MOROCCANOIL
INTENSIEVE CREAM KRULLENDE - MOROCCANOIL
Schuimvormen RICCI - MOROCCANOIL
SHINE BRIGHT - MOROCCANOIL
LUMINOUS HAIRSPRAY - MOROCCANOIL
HAIRSPRAY Sterk licht - MOROCCANOIL
VOLUME MOUSSE - MOROCCANOIL
HEAT BESCHERMING - MOROCCANOIL

X

privacy