.
2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


FULL COLOR
FULL COLOR - DIKSON - Haarverf

Rate this product:


5 click

FULL COLOR
DIKSON - Haarverf


correctoren in druppels

vandaag Dikson palet is verrijkt met een verrassende innovatie : de kleur correctoren in druppels gemengd met kleuren om oxidatie. Deze revolutionaire nieuwe laboratoria bestudeerd door Dikson vloeit voort uit het gecombineerde resultaat van de exclusiviteit en aangepaste kleuren met het gebruiksgemak. Laten we aangepaste kleuren en reflecties geïntensiveerd totaal respect voor de gezondheid van het haar. De correctoren FULL COLOR handeling verzwakken of versterken van het resultaat van een oxidatie haarverf. De hoeveelheid te gebruiken product is afhankelijk van de intensiteit van het resultaat dat u wilt bereiken.

nuances : 4 in BLUEBROWNPURPLERED. De vloeistof textuur en handige druppelaar voor gebruiksgemak van het product dat moet worden gemengd met room kleuren. Het gebruik van de correctie niet de sluitertijd van de kleuring veranderen.
wijze van gebruik : FULL COLOR mix nauwkeurig volgens de instructies op de toepasbaarheid tafel. Zorg ervoor dat alle componenten goed gemengd is. Een grondige menging kan het gevolg zijn van het juiste product niet beïnvloeden. Nadat het mengsel met FULL COLORde kleur van de crème wordt zeer intens, maar het effect op het haar is niet op enigerlei wijze veranderd. Uitsluitend voor professioneel gebruik. De BLU is ideaal om de tinten die behoren tot de natuurlijke reeks verzachtenwordt gebruikt als een teller kleur naar de warme reflecties (oranje en rood) uitschakelen. Boost dekking van witte haren. De BRUIN wordt gebruikt om kruiden de kleurschakeringen van alle schakeringen, behalve de rode en diepe rood. De RED wordt gebruikt om de kleuren rood accentueren in alle kleuren. Speciaal aanbevolen tinten roodrood paarsoranjekoperbonbonsbruinmahonie om het resultaat te intensiveren. De PURPLE handelt uitneutraliseren of koelen van de gelige tinten en gouden in alle kleuren.
doos:. 10 ml flacons

Related

AFREA ammoniak - DIKSON
Dikson KLEUR EXTRA PREMIE - DIKSON
Dikson COLOR KRUIDEN - DIKSON
Dikson eiwitten kleur zijde - DIKSON
Kleur zonder ammoniak Dikson - DIKSON
DIKSON COLOR EXTRA COLD SERIE - DIKSON
DIKSON KLEUR VERJAARDAG - DIKSON

X

privacy