.
2019
World catalogus van producten en accessoires voor professionele kappers


nederlands

Thanks
for your vote 👍

X


Hydraterende shampoo en conditioner REPARATIE
Hydraterende shampoo en conditioner REPARATIE - MOROCCANOIL - Shampoos voor het haar

Rate this product:


1 click

Hydraterende shampoo en conditioner REPARATIE
MOROCCANOIL - Shampoos voor het haar


SHAMPOO E BALSAMO RIPARATORI IDRATANTI

Shampoo en Conditioner Repairmen Moisturizers zijn ontworpen om verzwakt of beschadigd door geverfd haar, chemische stoffen of warmte van het drogen. Zij herstellen het haar onder te dompelen in een sterk geconcentreerde formule rijk aan antioxidant arganolie, keratine reconstructieve en vetzuren. Beide producten herstelt de elasticiteit, hydratatie en beheersbaarheid. De formules zijn vrij van sulfaten, fosfaten en parabenen, zodat ze veiliger zijn voor het milieu en zal niet uitdrogen, vervagen of te verwijderen kleur aan het haar.

wijze van gebruik : Repareren Moisturizing Shampoo omdat het gebruik maakt van een hydrofiele hoge concentratie formule, starten met een grote hoeveelheid water om de shampoo te zetten in een rijk en luxe schuim. Voeg eventueel meer water. Het masseren van het haar en de hoofdhuid. Spoel en de Moisturizing Conditioner Repair toepassing.

Met behulp van de balsem : verwijder voorzichtig het overtollige water en een kleine hoeveelheid balsem van toepassing met een hoge concentratie van aanzet tot punt. Laat gedurende 1-2 minuten. Goed afspoelen.

X

privacy