2018
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører


norsk

Thanks
for your vote 👍

X


GJENOPPBYGGE - rekonstruksjon
GJENOPPBYGGE - rekonstruksjon - EMSIBETH - Behandlinger - hårpleie

Rate this product:


GJENOPPBYGGE - rekonstruksjon
EMSIBETH - Behandlinger - hårpleie


GJENOPPBYGGE - ricostruzione

rekonstruksjon system som reparerer og bygger til bunnen av håret svak, skadet eller utnyttes. GJENOPPBYGGE styrker håret fiber og formidler dype Rebuilders elementer som gir fylde og tekstur i håret. Etter den første anvendelsen av håret på en 40 % økning i volum, av en 50% styrke og varighet av folden. Systemet består av rekonstruksjon GJENOPPBYGGE :

GJENOPPBYGGE SHAMPOO
Renser skånsomt med et overflateaktivt middel avledet fra kokos- anlegget. Returnerer styrke og handlekraft til håret svak, skadet eller utnyttet. Forbered håret struktur ved mottak av elementene rebuilders av de etterfølgende faser.
pakke :. flasker med 250 og 1000 ml

GJENOPPBYGGE forsterke (FASE A) + body builder (TRINN B)
- Gjenoppbygg Forsterke (fase A)

Forsterke strukturen av håret og gir volumet til håret. Formidler dypt inn i aminosyren cystin at reparere og rekonstruere håret fiber der det er nødvendig. Returer elastisitet og glans til håret.
- Body Builder (fase B)
Gjør aktive rebuilders til kapillær fiber. Wheat Amino Acids formidler dyp høy effekt rebuilder som feste til keratin. Legger fuktighet, elastisitet og glans.
metode for bruk : i en ikke - metallisk bolle mix lik forsterke Fase A og fase B. BODY BUILDER emulgerer opp for å skape en myk og glatt mousse. Påfør i håndkletørt hår. Masserer mot skala fra tips mot roten til rette for penetrasjon av aktive prinsipper. Dekk med plast dusjhette eller plastfolie (ikke folie) og la virke i 10-15 minutter. Skyll grundig med varmt vann og gå videre med søknaden av GJENOPPBYGGE SEALER.
pakke :. endoseposerav 15 ml hver 15

GJENOPPBYGGE SEALER
Faste permanent aktive rebuilders i kapillarstruktur. Inneholder Ceramide A2 neste generasjon sementerer skalaene. Ultra lys, beskytter håret mot stress av termisk, kjemisk og mekanisk. Det gjør håret skinnende og districabile. Inneholder solkremer UV - A og B. Uten skylling.
pakke : 150 ml flaske.

GJENOPPBYGGE MASK
Ideell som vedlikeholdsbehandling etter Reconstruction Deep GJENOPPBYGGE (A + B). Det gir næring og restrukturerer, noe som gir tekstur, kropp, utstråling og fuktighet til håret skadet og kjedelig. Basert på jojobaolje, Panthenol, Aloe Vera og hydrolysert hveteprotein, soya og mais styrker og beskytter håret fiber uten å tynge det ned.
boks : 150 ml tube .

Related

NAEL KRØLLETE HÅR - EMSIBETH
NAEL SENSITIVE HÅR & BARN - EMSIBETH
NØKKEL BOND - EMSIBETH
TERMISK LINJE AVLEDER - EMSIBETH
TERMISK DESTRESSING LINJE - EMSIBETH
TERMISK FUKTIGHETSGIVENDE LINJE - EMSIBETH
TERMISK LINJE ANTI FLASS - EMSIBETH
TERMISK SEBUM REGULERE LINJE - EMSIBETH
TERMISK VOLUMIZING LINJE - EMSIBETH
NYE FORMELEN COLORDEFEND - EMSIBETH

X

privacy