.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører


norsk

Thanks
for your vote 👍

X


ernære EGEN
ernære EGEN - TEOTEMA-COSMEDI - Behandlinger - hårpleie

Rate this product:


0 click

ernære EGEN
TEOTEMA-COSMEDI - Behandlinger - hårpleie


Nourish SPESIELLE BAD
shampoo for fint hår og sensitiv
Med sin skånsom rensing handling, styrker hårstråene og gir fylde, energi, volum, forbedre kjemming av håret. De aktive ingrediensene er Panthenol, kjent under navnet Provitamin 85, noe som styrker håret skjellaget og gjør fyldig, effektiv samt condition og restrukturering og Rice protein, noe som skaper en perfekt match mellom handling og vaskemiddel til respekt av huden.
boksen.: flasker med 250 og 1000 ml


ernære SPESIELLE MASK
restrukturering og nærende maske for tørt og skadet hår

Regenererer og restrukturerer dypt inn i håret fiber. Det gjør håret mykt og silkeaktig uten å tynge den ned. Reparerer håret og beskytter huden.
Laget med ris proteiner som fungerer på huden og renser huden ; Plant proteic hydrolysert som mykgjør og restrukturerer håret, nærer og gir stabilitet og jojobaolje, som er svært lik menneskets sebum, virker på cellene regenererende
pakke : 500 ml krukke

ernære vitamin kapsler
konsentrert multi - vitamin uten skylling

Gir umiddelbar mykhet og glans til tørt og skadet hår. Beskytter og forsterker fargen med en langvarig effekt. Den forbedrer elastisiteten av håret, bidrar til å redusere brudd, det jevner ut overflaten, og eliminerer den elektrostatiske effekt.
Laget med vitamin E og vitamin C, antioksidanter og beskyttende, gir glans og gjør håret sunt. Panthenol, med sin fuktighetsgivende og anti - inflammatorisk, bidrar til å gjøre håret ditt skinnende og sunt. Vitamin PP condition action på håret og vitamin F beskytter og gir næring til håret fiber.
instruks om å bruke: Påfør i vått hår etter sjamponering. Fjern toppen av kapselen og helle innholdet inn i hendene dine. Arbeide gjennom fingrene og distribuere lengder og ender. Ikke skyll.
pakke :. skip på 20 og 50 kapsler

X

privacy