.
2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører


norsk

Thanks
for your vote 👍

X


FULL COLOR
FULL COLOR - DIKSON - Hårfarger

Rate this product:


5 click

FULL COLOR
DIKSON - Hårfarger


correctors i dråper

dag Dikson palett er beriket med en overraskende nyskapning : farge correctors i dråper blandet med farger til oksidasjon. Denne revolusjonerende nye laboratorier studert av Dikson stammer fra det kombinerte resultatet av eksklusivitet og tilpassede farger med brukervennlighet. Kan få tilpasset nyanser og refleksjoner intensivert i total respekt for helsen til håret. Den correctors FULL COLOR handling ved å dempe eller forsterke et resultat av en oksidasjons hårfarge. Mengden av produkt som skal benyttes er avhengig av intensiteten av det resultat man ønsker å oppnå.

nyansene : 4 i BLUEBROWNPURPLERED. Den flytende tekstur og hendig dropper for enkel bruk av produktet som må blandes med krem fargelegging. Bruken av korreksjonen endrer ikke lukkerhastigheten til farging.
metode for bruk : FULL COLOR mix nøyaktig som per instruksjoner om anvendelsen bordet. Sørg for at alle komponentene er godt blandet. En grundig blanding ikke kunne påvirke resultatet av det riktige produkt. Etter blandingen med FULL COLORfargen av kremen blir meget intens, men effekten på hår er ikke endret på noen måte. Produsert eksklusivt for profesjonell bruk. Den BLU er ideelt å myke nyanser som tilhører den naturlige serienbrukes som en counter farge for å slå av varme refleksjoner (oransje og rød). Boost dekning av hvitt hår. Den brune brukes til å krydre opp nyanser av fargen på alle nyanser unntatt de røde og dyp rød. The RED brukes til å fremheve nyanser av rødt i alle farger. Spesielt anbefalte nyanser av rødtrød lillaorangekobbersjokoladebrunmahogni å intensivere resultatet. Den lilla fungerer offnøytraliserende eller kjøling av gulaktige nyanser og gyllen i alle farger.
boksen.: 10 ml kolber

Related

AFREA AMMONIAKK GRATIS - DIKSON
Dikson COLOR ekstra premie - DIKSON
Dikson COLOR URTER - DIKSON
Dikson proteiner COLOR SILK - DIKSON
AMMONIAKK GRATIS COLOR Dikson - DIKSON
DIKSON FARGE EKSTRA KALDT-SERIEN - DIKSON
DIKSON FARGE JUBILEUM - DIKSON

X

privacy