2019
World katalog av produkter og tilbehør for profesjonelle frisører


norsk

Thanks
for your vote 👍

X


SOS SKIN SCREEN
SOS SKIN SCREEN - SENSUS - Spesialprodukter til håret

Rate this product:


0 click

SOS SKIN SCREEN
SENSUS - Spesialprodukter til håret


barrierekrem delikat og tett som beskytter huden mot flekker under farging, fungerende mykt takket være sin formel beriket med Meadfoam Olje og Shea Butter.

IHF SOS SKIN flekkfjerner
Det er den disponible towelette praktisk og funksjonell som lar deg fjerne flekker av farge kosmetikk fra huden.
Pakket i individuelle poser gir enkel bruk og sørger for hygiene og sikkerhet.

SOS PURE SCRUB
Det er produktet som forbereder hårfarge til tekniske tjenester, takket være teknologien for sin formel beriket med ekstrakt av Saponaria som har en dyp - rensing, men mild.

SOS hårfarge REMOVER
Forsiktig fjerner enhver type kosmetisk pigment oksidasjon fra håret uten å endre den naturlige. Takket være den innovative formulering er det mulig å konvertere oksidasjon av fargingen, noe som eliminerer de fargede molekyler, uten å angripe natur pigmentering av håret. Det et produkt særlig egnet for korrigering av hele eller en del av fargen. En teknisk produkt, men utformet i sin helhet i forhold til hår. Det har ingen makt bleking eller beising.
SOS hårfarge REMOVER sikrer vedlikeholdet av håret i perfekt stand, myk og silkeaktig å ta på, takket være sin teknologi beriket med Shea Butter og Coconut Oil.

HAIR SKIN beskyttende skjerm
En fyldig og delikat barrierekrem som beskytter huden mot flekker under farging.
SOS SKIN SATIN HAIR REMOVER
SOS Skin Stain Remover er et engangs towelette praktisk og funksjonell som lar deg fjerne flekker av farge kosmetikk fra huden. Pakket i individuelle poser gir enkel bruk ved å sikre hygiene og sikkerhet.

X

privacy