2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


BLUE DECO POWDER - alb DECO PULBERE
BLUE DECO POWDER - alb DECO PULBERE - EXTREMO - Înălbitori de păr

Rate this product:


2 click

BLUE DECO POWDER - alb DECO PULBERE
EXTREMO - Înălbitori de păr


coafura frumusețe

DECO pulbere de culoare albastru este pulbere de albire albastru acțiunea compact îmbunătățită pentru a atinge un blond perfectă cu iluminat maxim. Acesta funcționează cu cea mai mare siguranta si versatilitate. Ideal pentru un iluminat rapide și puternice, de pana la 7 nuante de par natural sau colorat. Formula ultra - compact, aceasta nu creează efecte de praf în timpul pregătirii și pentru a evita inhalarea de particule din aer. Conține hidratare ingrediente active care păstrează starea de sănătate a părului. Formula de pigmenți albastru, cu actiune anti - galben îl face deosebit de potrivit pentru tehnicile de dungi sau scoate în evidență în aer sau protejate (folii).

DECO WHITE POWDER este pulbere de albire formularea pulbere albă cu ei grele non- volatile, plin de ingrediente de inalta calitate si pigmenti de albastru - violet, randamentele albire excelent cu orice tehnică (dungi, modificări de culoare, arsuri solare, etc). respect maxim pentru par, prevenind culoare schimbă portocaliu - galben.

metoda de utilizare : , manusi de protectie, continuați cu amestecul într-o zonă bine ventilată, se toarnă într- un castron non- metalic și se adaugă doza necesară în doze mici, emulsia de oxidare până când obțineți consistența dorită. Se amestecă bine cu oxidantul la 10-20-30 sau 40 vol., cu un raport de amestecare de 01:02
cutie : borcane de 500 gr .

X

privacy