.
2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


DEFINIȚIE CREAM CURLY
DEFINIȚIE CREAM CURLY - MOROCCANOIL - Gel și finisaj păr

Rate this product:


1 click

DEFINIȚIE CREAM CURLY
MOROCCANOIL - Gel și finisaj păr


CREMA DEFINIZIONE RICCI

ondulat

si parul cret poate pierde cu ușurință definiția acestuia : în aceste cazuri, crema reface definiția Ricci. Tehnologia avansată oferă o moliciune factor activat de căldură intensă și activă pentru a păstra memoria parul cret plin de viață și - frizz gratuit pentru ore. Ulei și proteine ​​vegetale de argan descurca și îmblânzi bucle, astfel parul ramane moale, încreți liber și cu o mare mișcare.

metoda de utilizare : Aplicati o cantitate liberal pe parul curat, uscat cu prosopul cu un prosop. Pentru a activa și de a spori buclele, utilizați difuzorul. Pentru bucle mai relaxat, lăsând părul se usuce in mod natural.

Ricci Cream Definiția poate fi, de asemenea, folosite pentru a anima buclele și reduce aspectul creț pe tot parcursul zilei. Aplicati o doza de mijlocul lungimi de capete, apoi din nou dacă este necesar. Puteți folosi căldura suplimentară de un difuzor pentru a reactiva memoria arici. Să elaboreze și să ori buclele puteți utiliza, de asemenea, instrumente pentru a incalzi întărire.

Related

STYLING crema hidratanta - MOROCCANOIL
TRATAMENT - MOROCCANOIL
INTENSIV CURLY CREAM - MOROCCANOIL
SPUMA FORME RICCI - MOROCCANOIL
SHINE BRIGHT - MOROCCANOIL
LUMINOS fixativ - MOROCCANOIL
Fixativ lumină puternică - MOROCCANOIL
de protecție termică - MOROCCANOIL

X

privacy