.
2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


Hidratanta Sampon si Repair Conditioner
Hidratanta Sampon si Repair Conditioner - MOROCCANOIL - Sampoane pentru par

Rate this product:


1 click

Hidratanta Sampon si Repair Conditioner
MOROCCANOIL - Sampoane pentru par


SAMPON E BALSAMO RIPARATORI IDRATANTI

Sampon si balsam repararea hidratante sunt concepute pentru slăbit sau deteriorat de păr vopsit, produse chimice sau de căldură de uscare. Ei restabili părul cufundarea într-o formulă foarte concentrat bogat în ulei de argan antioxidant, reconstructiva keratina si acizi grasi. Ambele produse restabilește elasticitatea, hidratare și administrare. Formulele sunt libere de sulfați, fosfați și parabeni, astfel încât acestea sunt mai sigure pentru mediu și nu se va usca, se estompeze sau elimina culoare pentru parul.

modul de utilizare : Repararea Hidratant pentru ca foloseste o formulă concentrație ridicată hidrofil, începe prin utilizarea o cantitate mare de apă pentru a transforma sampon într-o spumă bogată și de lux. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă. Masarea părului și scalpului. Se clătește și se aplică de reparare Balsam.

Folosind balsamul : îndepărta ușor excesul de apă și se aplică o cantitate mică de balsam cu o concentrație mare de la rădăcini la capete. Lasă timp de 1-2 minute. Clătiți bine.

X

privacy