2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


KERATERM
KERATERM - FANOLA - Tratamente - de îngrijire a părului

Rate this product:


6 click

KERATERM
FANOLA - Tratamente - de îngrijire a părului


ritual par - disciplinante anticrespo

pentru îndreptat părul şi tratate chimic
KERATERM este noul program profesionale reglementează încreţi, imbogatita cu keratina, unt de Shea si ulei de Macadamia, pentru îmbunătăţirea şi întreţinerea buna luat ambele cu tratamente chimice cu instrumente de fierbinte. Hraneste, hidrateaza si protejeaza parul pentru a obţine o buna perfect, cu un rezultat progresivă şi de durată. KERATERM accelerează şi să faciliteze coafat cu perie si uscator de lovitură prin reducerea
stres mecanic, reduce netezirea cu sejururi de păr mai sănătos ca acesta este supus unei minore de stres termic, umiditatea, încreţi şi efect antistatic, care dă un extraordinar catifelare si stralucire.

KERATERM SAMPON
Formula sa fara SLS si SLES uşor curăţă şi elimină încreţi pentru tundere lină şi curge, adăugarea dulceaţă, strălucirea şi vitalitatea, fără de cântărire-l jos.
ambalaje: sticle de 300 şi 1000 ml.

MASCA KERATERM
Formula sa bogata si cremoasa este imbogatita cu unt de Shea, detangles, hraneste si hidrateaza cu umiditate, încreţi, antistatice şi eficient a face parul netede, mătăsos şi strălucitor, fără de cântărire-l jos.
ambalaje: sticle de 300 şi 1000 ml.

KERATERM SPRAY
progresivă îndreptare spray termo-active de acţiune
Ideal pentru îndreptat părul, tratat chimic, plate fier şi elimină încreţi şi face părul neted si matasos cu efect progresiv în timp. Formula sa speciala Active termo-tehnologie-umiditate face pentru îndreptare tratament finalizarea şi ca optime ca menţinerea o buna cutelor facilitând utilizarea de perie şi sufla uscător şi uscare timp şi uniformizare. Aduce catifelare, stralucire si elasticitatea imediat protejând părul de căldură şi de stres mecanic.
ambalare: flacon de 200 ml.

Related

DUPĂ CULOARE - FANOLA
NUTRI CARE - FANOLA
NO-PORTOCALIU - FANOLA
NICI UN SAMPON GALBEN - FANOLA
NU--GALBEN MASCA - FANOLA

X

privacy