.
2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


EMOTIE DE SYNERGICARE-SOARELUI
EMOTIE DE SYNERGICARE-SOARELUI - ITELY - Tratamente - de îngrijire a părului

Rate this product:


0 click

EMOTIE DE SYNERGICARE-SOARELUI
ITELY - Tratamente - de îngrijire a părului


Linie solara fata si corp

SINERGICARE SUN EMOŢIE este linie solara fata si corp pe baza Acai' ulei deArgan ulei si miere. Gama cuprinde:

- Ceaţă scut de soarespray hidratant şi anti-oxidante bifazic. Apără parul de razele UV , lăsându-le luminoase şi de lumină.
ambalare: flacon de 50 și 150 ml.

- Sampon hidratantanti-oxidant sulfat-free sampon specifice după soare. Oferă hidratare profundă "protejeaza parul de detergendoli de raze UV cu dulceata. Uşor elimină nisipul şi sare din parul tau este lăsându-le moi şi strălucitor.
ambalare: flacon de 60 si 250 ml.

- Hranirea ONDITIONER C' masca ultra-nutritiva si anti-oxidant specific după soare. Protejează părul, lăsându-l moale si hidratata
şi luminoase.
ambalare: flacon de 60 şi 200 ml.

- Bronz ULTRA' uscat ulei pentru corp indicat pentru a intensifica bronzul dumneavoastră. Formula sa anti Nisipurile de petrol şi extracte lasă pielea moale si catifelata. Vă mulţumim pentru spray duza se aplică uşor şi absoarbe rapid. Conţine protecţie solară.
ambalare: flacon cu dispenser de spray de 150 ml.

- Lapte de RAPEL TAN' lapte nutritiv Activator. Accelerator de bronzare ' stimuleaza sinteza naturala de melanina. Hidrateaza pielea pentru un bronz mai rapid uniformă şi de durată.
ambalare: flacon de 200 ml.

- Soare ecran' protecţie medie protecţie solară cu UVA-UVB protecţie solară de ultima generatie. Noua formula este bogat în uleiuri vegetale, hidrateaza pielea lasand-o moale si matasoasa. Spectru larg produsele de protecţie solară a proteja pielea de daune cauzate de ultraviolete radiaţii este giving away un seif Tan şi omogene. Indicat pentru sensibile sau deja bronzata pentru prima expunere la soare.
ambalare: flacon de 200 ml.

- SUN ecran 50 +' mare de protecţie de protecţie solară cu UVA-UVB protecţie solară de ultima generatie. Spectru larg produsele de protecţie solară a proteja pielea de daune cauzate de ultraviolete radiaţii este giving away un seif Tan şi omogene. Potrivit pentru piele sensibilă şi în funcţie de arsurile solare frecvente. Potrivit pentru pielea sensibila si/sau pentru prima expunere la soare.
ambalare: flacon de 150 ml.

- Reflexe & bronz' ultra lotiune hidratanta pe baza de unt de Shea unt si uleiuri vegetale pretioase. Textura uşoară şi uşor de absorbit regenerează pielea filmul hidrolipidic reduce iritaţie şi roşeaţă cauzate de expunerea la soare ' fix şi prelungeşte bronzul.
ambalare: flacon de 200 ml.

Related

PRO COLORIST CON HYALU COLORPLEX - ITELY
RĂSPUNS DE SYNERGICARE DE ENERGIE - ITELY
REPARAREA SYNERGICARE IMEDIAT - ITELY
SYNERGICARE-CULOARE XTEND - ITELY
SYNERGICARE DE SEBUM ECHILIBRU - ITELY
SYNERGICARE-MATREATA APĂRĂRII - ITELY
SYNERGICARE-PERFECT BUCLE - ITELY
BUNA SYNERGICARE-INSTANT - ITELY

X

privacy