INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


LIXPERFECTION
LIXPERFECTION - FREE LIMIX - Tratamente - de îngrijire a părului

Rate this product:


3 click

LIXPERFECTION
FREE LIMIX - Tratamente - de îngrijire a părului


netezirea tratamentul cu esenta de trandafir șold

Din parfumul imbatator demăceș, nativ planta salbatica la Anzi din America de Sud și folosite de către indienii Araucana care au recunoscut în primul rând proprietățile remarcabile și tonic nutritiv, LIXPERFECTION născut, o nouă formulă dedicat parului greu - la - indrepta, creț și rebel.
Esența de trandafir șold la rândul său, ingredientele active care caracterizează diferite produse, LIXPERFECTION face un tratament complet pentru o lissage perfectă, naturale, durabile și de umiditate - dovada, capabil de a modela parul cu fermitate și să dea o, multi- senzoriale experiență.

Șampon Netezitor
Produs inovator și revoluționar combina proprietatile de hidratare ale crema cu sampon detergent. Fructul cremos de prezența de proteine ​​de matase, combinat cu esenta de trandafir șold, Panthenol, ingredientele active din plante și funcții nutritive de restructurare vizate, joacă un liniștitor, fortificarea și netezire.
pachet : sticle de 250 și 1000 ml

netezire MASK SPRAY
Lipsit de apă, datorită activ extrem de selectat și o concentrație mare de ceramide, inhibă absorbția de substanțe străine și posibilitatea de fenomene de iritație.
pachet : sticle de spray de 200 și 400 ml

EMULSIE multivitamine SMOOTHING EFFECT
Netezirea crema care învăluie părul, protejându-l de la elemente. Ideal pentru a crea un efect de styling perfect neted.
pachet : 200 ml flacon

ESSENCE CRYSTAL a crescut de șold
Tratament Adevărata frumusețe, care permite părul să rămână neted și strălucitor pentru o lungă perioadă de timp. Acțiunelaminare înfășoară părul într-un înveliș moale care protejeaza impotriva agresiunilor externe și elimină static.
pachet : sticle de 50 și 100 ml

Related

SAVE CULOARE - CULOARE MENȚINEREA - FREE LIMIX
DERMOPURE - Sebocontrol - FREE LIMIX
REPAIR THERAPY - RECONSTRUCȚIE - FREE LIMIX
WAVYPERFECTION - FREE LIMIX

X

privacy