.
2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


hrăni SPECIFICE
hrăni SPECIFICE - TEOTEMA-COSMEDI - Tratamente - de îngrijire a părului

Rate this product:


0 click

hrăni SPECIFICE
TEOTEMA-COSMEDI - Tratamente - de îngrijire a părului


hrăni SPECIFICE
BATHsampon pentru păr fin și sensibil

Cu acțiune de curățare blând, întărește cuticula si ofera corpului, energie, volum, îmbunătățirea pieptănarea părului. Ingredientele active sunt Panthenol, cunoscut subnumele de Provitamina 85, care întărește cuticulele parului si face corpolent, eficient precum și condiționarea și restructurare și proteine ​​de orez, care creează o potrivire perfectă întreacțiunea detergent și ceeapielii.
cutie :. sticle de 250 și 1000 ml


hrăni MASK SPECIFIC
restructurarea și mască hrănitoare pentru părul uscat și deteriorat

Regenereaza si restructureaza adanc in firul de par. Se face parul moale si matasoasa, fără cântărire -l jos. Reparații de păr și protejează pielea.
Făcut cu proteine ​​de orez, care acționează pe piele si curata pielea ; proteic hidrolizat plantelor care înmoaie și restructurează părul, hrănește și conferă robustețe și ulei de jojoba, care este foarte similar cu sebumul uman, acționează asupra celulelor de regenerare
pachet : 500 ml borcan

hrăni capsule VITAMIN
concentrat multi- vitamine, fără clătire

Dă moliciune instant și strălucire să se usuce, parul deteriorat. Protejează și îmbunătățește culoare, cu un efect de lungă durată. Aceasta îmbunătățeșteelasticitateapărului, ajută la reducerea rupere, se netezeștesuprafața și elimină efectul electrostatic.
Făcut cu vitamina E și vitamina C, antioxidanți și de protecție, dă strălucire și face părul sănătos. Panthenol, cu hidratare și anti - inflamator, ajută pentru a face parul stralucitor si sanatos. Vitamina PP acțiune condiționat pe păr și vitamina F protejeaza si hraneste firul de par.
instrucțiuni de utilizare: Aplicati pe parul umed dupa samponare. Scoateți partea de sus a capsulei și se toarnă conținutul în palma -vă pe mâini. De lucru printre degete și distribuirea de lungimi și se termină. Nu clătiți.
pachet :. vase de 20 și 50 de capsule

X

privacy