.
2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR FULL
COLOR FULL - DIKSON - Vopsele de păr

Rate this product:


5 click

COLOR FULL
DIKSON - Vopsele de păr


corectori în picături

astăzi paletă Dikson este îmbogățit cu o inovație surprinzătoare : corectorii de culoare în picături amestecate cu culori de oxidare. Acest revoluționare laboratoare noi studiate de Dikson provine din rezultatul combinat al exclusivitatea și culori personalizate cu ușurința de utilizare. Vă permite să obțineți nuanțe personalizate și reflecții intensificat în total respect pentru starea de sănătate a părului. Corectori COLOR FULL actul prin atenuarea sau amplificarea rezultatul unei vopsea de par de oxidare. Cantitatea de produs pentru a fi utilizate variază în funcție de intensitatea de rezultatul pe care doriți să realizeze.

nuanțe : 4 în BLUEBROWNPURPLERED. Textura lichid și pipeta la îndemână pentru ușurința de utilizare a produsului care trebuie să fie amestecat cu crema de colorare. Utilizarea de corecție nu se schimba viteza obturatorului de colorare.
Metoda de utilizare : mix plin de culoare cu exactitate conform instrucțiunilor de pe masa de aplicabilitate. Asigurați-vă că toate componentele sunt bine amestecate. Un amestec complet nu poate influența rezultatulprodusul adecvat. După ce amestecul cu full colorculoarea cremei devine foarte intensă, darefectul pe păr nu este modificată în nici un fel. Produs exclusiv pentru uz profesional. Blu este ideal pentru a inmuia nuante care fac parte din seria naturaleeste folosit ca o contra culoare pentru a opri reflecțiile calde (portocaliu și roșu). Boost acoperire de păr alb. Brun este folosit pentru a condimenta nuante de culoare de toate nuanțele excepția roșii și roșii adânci. RED este folosit pentru a accentua nuantele de rosu in toate culorile. Nuante recomandate mai ales de culoare roșieroșu purpuriuportocaliucuprubomboane de ciocolatămaromahon pentru a intensifica rezultatul. Purple acționează peneutralizare sau de răcire nuanțe gălbui și de aur în toate culorile.
cutie :. 10 ml baloane

Related

AFREA amoniac - DIKSON
Dikson COLOR PREMIUM EXTRA - DIKSON
PLANTE Dikson COLOR - DIKSON
Dikson proteine ​​COLOR SILK - DIKSON
Amoniac COLOR Dikson - DIKSON
DIKSON COLOR SERIE FOARTE RECE - DIKSON
DIKSON COLOR ANIVERSARE - DIKSON

X

privacy