INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


CULOARE FANOLA
CULOARE FANOLA - FANOLA - Vopsele de păr

Rate this product:


12 click

CULOARE FANOLA
FANOLA - Vopsele de păr


permanente de culoare crem cu Ginko Biloba

Crema de colorare par profesionale. Asigură perfecta culoare naturala pentru o acoperire totala a parului alb. O largă varietate de culori intense şi reflexe genial pentru a realiza durabile. Îmbogăţit cu antioxidant şi măsuri de protecţie "Ginkgo Biloba reduce fenomenele de sensibilizare la protecţie naturală de structura a parului si scalpului.

nuante: FANOLA culoare este disponibil in nuante 124.

modul de utilizare: se amestecă într-un recipient non-metalic 50 ml 75 ml de peroxid de hidrogen crema parfumate cu Fanola predeterminate volume (amestecarea raportul 1:1 ' 5) ' până la o crema buna. Seria de Super-iluminat ar trebui să fie amestecate în legãturã
1:2 amestecarea cu peroxid de hidrogen 40 vol. (12 %) parfumat.

• CULOARE ton pe ton şi colorat parul DECOLORAT sau BLEACHED: 3 ' 5 vol. (parfumate înălbitor la 1' Fanola 05 %). Viteza obturatorului 20/25 de minute.
• ILUMINAT şi colorat de un ton: peroxid de hidrogen (6 %) la 20 parfumate Fanola vol. Timpul de expunere 30/40 de minute.
• Lift şi două ton culoare: peroxid de hidrogen de 30 vol. (9 %). la Fanola parfumate Timpul de expunere 30/40 de minute.
• ILUMINAT şi colorat de trei TONURI: peroxid de hidrogen 40 vol. (12 %). la Fanola parfumate Timpul de expunere 45 de minute.
• 4/5 reduce tonuri: utiliza seria Super trasnet cu peroxid de hidrogen la 40 vol. (12 %). Fanola parfumate Viteza obturatorului 40/50 minute pentru regrowths.

ambalare: tub de 100 ml.

Related

X

privacy