INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catalogul mondial de produse și accesorii pentru saloane de coafura profesionale


român

Thanks
for your vote 👍

X


LOGICA : COLOR SYSTEM ADN
LOGICA : COLOR SYSTEM ADN - MATRIX - Vopsele de păr

Rate this product:


6 click

LOGICA : COLOR SYSTEM ADN
MATRIX - Vopsele de păr


COLOR creme

oxidare

gel colorat pentru creativitate maxima. Reflecții pure de soluții creative infinite. Un sistem de inaltimi de ton calibrat pentru o culoare unica rezultat. Exclusiv dublă nutritiva acțiune tehnologia garanteaza o acoperire perfectă de păr alb, o culoare de lungă durată, intareste structura parului datorită acțiunii sale în profunzime, efectuează o condiționare non-stop, în plus, face neted și uniform cuticula pentru moliciune maximă și o culoare rezultat luminescent.
Nuante
46 nuante pentru un spectru infinit de rezultate de culori, împărțite în 8 grupe :. Albastru, violet, NATURALE, INTENSE NATURAL, rosu-portocaliu, roșu, roșu -violet, GOLDEN + 3 concentrate culori pure primare (albastru, rosu, galben)
Cum să utilizați
amestecare 1:1. 60 ml + 60 ml de LOGICA COLORCREMES LOGICA COLORGENERATOR. În caz de utilizare a seriei 12 blonde POWER ULTRA, se amesteca 1:2 cu Logica Generator Culoare 40 vol. : 60 ml + 120 ml de LOGICA COLORCREMES LOGICA COLORGENERATOR caz 40 vol.In de utilizare a LOGICA concentrate, se adaugă 7,5 ml de max de Logica concentrate fără a adăuga cantități suplimentare de LOGICA COLOR GENERATOR : 60 ml de LOGICA COLORCREMES + 7,5 ml la maxim LOGICA concentrate + 60 ml de LOGICA COLORGENERATOR.Tempo de stabilire : 30 de minute la temperatura ambiantă, pentru acoperirea păr alb, lasă pe timp de 30 la 45 de minute. 45 minute la temperatura camerei, în cazul folosiriiseriei UPB.
Pack
tub de 60 ml

Related

DREAM.AGE - MATRIX
COLORINSIDER - MATRIX
SOCOLOR. FRUMUSETE - MATRIX
SOCOLOR CULT REVOLUŢIE - MATRIX

X

privacy