INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World katalog av produkter och tillbehör för professionella frisörer


svenska

Thanks
for your vote 👍

X


AXENIA LAB COLLECTION
AXENIA LAB COLLECTION - SOCO - Hårfärger

Rate this product:


10 click

AXENIA LAB COLLECTION
SOCO - Hårfärger


professionell färgämne oxidation

tillåter att få mycket exakta resultat med enkelhet och djupa, intensiva färger med ljusa reflektioner. Född ur forskningslaboratorier SOCO Med den mest avancerade tekniken inom färgkosmetik i tjänst hos frisören.
Den nyutvecklade formel, baserad på milda tensider av vegetabiliskt ursprung, ger en extremt jämn och kontrollerad alkaliska åtgärder men perfekt balanserad och effektiv i färgstyrka. Det finns enhetlighet och färgåtergivning, perfekt täckning av vitt hår och håret friskt och glänsande tack vare den kosmetiska effekten av hydrolyserat keratin och agave som skyddar håret nagelband.
Shades finns i 87 nyanser skarpa - indelat i 12 familjer inklusive SUPERBLOND för otroliga effekter superlightening, Pure Effect, rena pigment med intensiva färger och djärvt mode beslutat att genomföra eller att förstärka och intensifiera reflektioner av nyanserna insamling och toner för att tona håret efter en stark blekning utan att ändra den naturliga färgen. Varje säsong sortimentet är berikad med nya nyanser av trenden.
användningssätt : blandas med 1,5 delar Oxiderande Emulsion Axenia LAB (10-20-30-40 volymer). Toner och Superblond blandas i förhållandet 1 : 2
box : - färg rör astucciato 100 ml
- Emulsioner oxidanter i 1000 ml flaska

Related

KERAMINE H PROFESSIONAL - SOCO
EXTRA FÄRG DEVERAUX - SOCO

X

privacy