2018
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


VITAPELLE
VITAPELLE - PHITOFARMA - Естетика

Rate this product:


VITAPELLE
PHITOFARMA - Естетика


на охлюв ТИНЯ

регенерира тъкан, бавно, постоянно
Неотдавна козметични изследвания е фокусиран върху подобряване на природни източници. Сред тях се откроява на охлюв тиня, естествена секреция, който гарантира:
• ХИДРАТИРАЩО ДЕЙСТВИЕ;
• АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ ДЕЙСТВИЕ;
• ПОДХРАНВАЩА И РЕГЕНЕРИРАЩ ДЕЙСТВИЕ;
• УСПОКОЯВАЩА;
• ПИЛИНГ, ПОЧИСТВАНЕ;
• ЛЕЧЕБНИ ДЕЙСТВИЯ.

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ОХЛЮВ СЛУЗ
Регенериращо и антиоксидантно крем, който подхранва кожата и подобрява тонус и еластичност. Exfoliating действие видимо намалява пъпки акне, изгаряния, петна и белези.
REGENERATING ЛИЦЕВА маска охлюв ТИНЯ на 6 %
Възстановява естествените хидробаланса на кожата. Упражнения върху кожата на подхранваща и антиоксидантно действие, освен премахването на нежно мъртвите клетки на епидермиса. Тя също има намаляване на действие естествено Exfoliating
видимо кожни дефекти поради акне, изгаряния, петна или белези Благодаря мукополизахариди, които представляват Burr охлюв.
ЛЕПЕНКИ ОХЛЮВ ОЧИ ЧАНТИ И ESCIN
Предлагат конкретна помощ за противодействие на бръчки, подпухналостта и тъмните кръгове. Escin има силен защитен кораб и е много ефективен при лечение на застой на течности в тъканите. Пластирите са обогатени със зелен чай, който има дрениращ ефект върху микроциркулацията, Гинко Билоба, състояща се от bioflavoni, които насърчават периферната циркулация, бръшлян и хвощ, които стимулират фибробластите в дермата дава еластичност на тъканите, Алое Вера, богати на витамини, минерали и аминокиселини радиация щети се бори и има успокояващо, омекотяване и освежаващо.

Related

НЕЖЕН НОКТИТЕ EXTRALINE ГЕЛ RICOSTRUTTORE - PHITOFARMA
НЕЖЕН NAILS-НОКТИ НАКИСВА РАЗСТОЯНИЕ - PHITOFARMA
VITAPELLE - PHITOFARMA
PHITOMAKE-ГОРЕ - PHITOFARMA

X

privacy