2018
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български


LIFE COLOR PLUS Excelsa Hp
LIFE COLOR PLUS Excelsa Hp - FARMAVITA - Бои за коса

LIFE COLOR PLUS Excelsa Hp
FARMAVITA

LIFE COLOR PLUS Excelsa Hp

Excelsa Новата технология позволява на HP да се осигури правилното подхранване за попълване на основните компоненти на косата :. вода, протеини, липиди
- Преструктуриране интензивен максимална защита и дават предимство на по-добро проникване на цвета. Хидролизирани протеини от плода на Bertholletia Excelsa, чрез деликатен процес на ензимна хидролиза, се получават Олигопептиди с много малък размер на молекулата в състояние по-добре да проникнат в косъма и да се свързва здраво с протеините на косата, улеснява тяхното преструктуриране и полага значителни ползи.
- Дълбоко хидратиращ и дълготрайна. Олигопептидите веднъж проникнали през кутикулата в кората на главния мозък, имат способността да задържа вода във вътрешността на косъма, което позволява дълготрайна и интензивна хидратация.
- Long - дълготраен цвят и 100% покритие на побеляла коса. Взаимодействието между олигопептиди овлажняващи и висококачествени пигменти ви позволява да получите богати, ярки цветове, с оптимална степен на покритие (100 % от сива коса). Балансираната формула осигурява стабилни цветове, избягва обезцветяване и запазва цвета ярък по-дълго.
Shades предлага в 99 цвята. 18 нови нюанси
пакет : 100 мл тръба

Related

privacy policy