2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


MESOTECH
MESOTECH - AMJ CHARLSON - Естетика

Rate this product:


1 click

MESOTECH
AMJ CHARLSON - Естетика


от Dolomitech

MESOTECH от Dolomitech е новаторски предложение на Dolomitika в областта на технологиите за козметични процедури, които ще принципа на Мезотерапия позволява да получат трайни резултати и видими от първата сесия.

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕТО
Dolomitech фейшъли даде на лицето нов младостта и блясъка, гарантира невероятни резултати: са Абсолютната въздействие и траен ефект в борбата на признаците на стареене и подобряване комфорта през дълбока хидратация на кожата.

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО
Специално проектирана за борба с най-често срещаните проблеми, свързани с несъвършенствата на локализирани мазнини и увиснала кожа, Dolomitech тялото процедури предлагат пакети специално да осуети тяхната поява и ще даде подкрепа на влакна, с очевидни подобрения на контура на тялото.

ПОСТОЯННИТЕ ЕПИЛАЦИЯ ЛЕЧЕНИЯ
Пакети Epil лицето и Dolomitech позволяват да завземе Epil тялото чрез кратък курс на лечение намаляване гъстотата на косата до 80 %. Напълно безболезнено, те са особено подходящи за третиране на чувствителните зони, татуирани и части за тези, които имат Фъз особено ясно.

ЕКСУДАТИВНА ЛАПИ
Сензационно иновациите може да отслабнете бързо и абсолютно здрави. Това е сложна смес от етерични масла, растителни екстракти и карнитин, което причинява на организма да извънредни дишане, създавайки силно ускорение на липидния метаболизъм и премахване на метаболитни отпадъци. Гаранции тегло загуба от 0,8 кг до 1,5 кг на сесия.

DOLOMITECH технологични решения са предназначени да доставят по-бързо естествени активни принципи над лаком статус и произвеждат видими резултати от първото лечение и продължителна. През обработките, DOLOMITECH да получите решение, което търсите за вашата кожа, тон бедрата и за трайно Обезкосмяване.

Related

ЛИНИЯ КРАСОТА - AMJ CHARLSON
ÉPILINE - AMJ CHARLSON
ЛУД НОКТИТЕ - AMJ CHARLSON

X

privacy