.

brands for hairstylist

2021

World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ЗА WIZARDS
CONTACT THE COMPANY

DAVINES ❤️
Gel и да завърши на косата
ЗА WIZARDS


стайлинг и довършителни работи
Davines предлага широка гама от необичайни и рафинирани продукти, които позволяват да играят креативно да се развива в един автентичен и оригинален израз на стил. Материали и атипични промени художници, известни като реални инструменти художник, идеални за студио на скулптурната коса. Успехът на линия за оформяне и довършителни работи с висококачествени продукти, диференцирани по факторите на имоти и различните ефекти, както е определено от съответните суми, е била обект на нарастващ интерес от страна на крайните потребители, главният герой на творческия процес страна на фризьор в използването на Wizards за фина настройка.

N. 11 ЛЕПИЛО ЗА WIZARD
/>Superglue универсален, ултра бързо настройка, идеална за създаване на изключителна архитектура с коса. The влакнеста структура, съчетаваща най-новото поколение на смоли и растителни суровини, получени от твърда пшеница чрез биотехнология, предвижда гъвкав стил.

N. 12 ЦИМЕНТ прах за WIZARD
/>Прах Карбуризатор разтворим неусетен прах, който при смесване с стилизиращи продукти в сметана, восък, гел или мус, ви позволява да се увеличи определяне силата на продукта. Състои се предимно от скъпоценни смоли, както и, адаптивни стайлинг на едно ниво.


Rate this product:


31 click

Related

Орея Малия - DAVINES
Фризьорски салон Денис Алегре - DAVINES
Реалността е фабио Зафиньониа - DAVINES
ОПРЕДЕЛЯНЕ DAVINES - DAVINES
N. 13 MAT ФОРМИРАНЕ основание за WIZARDS - DAVINES
В сайта още - DAVINES