2018
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


CLASSIC : ЛОСИОН & DRYER изчеткване
CLASSIC : ЛОСИОН & DRYER изчеткване - PLURA PROFESSIONAL LINE - Gel и да завърши на косата

Rate this product:


CLASSIC : ЛОСИОН & DRYER изчеткване
PLURA PROFESSIONAL LINE - Gel и да завърши на косата


CLASSIC : ЛОСИОН PHON и изчеткване

преструктуриране антистатичен - разпластяването коса - трудно
С богатството на минерали и витамини, съдържащи се в неговата формулировка, играе регенериращо действие и преструктуриране на косата, придавайки му straordinata silkiness и блясък. Той е идеален като разпластяването, антисептично и анти - статичен, пред-и след -кратно. Не тежи косата му се даде правилното подхранване след багрила, Perms, избелване и изправяне на коса. Essential за косата трудно се разресва.
метод за използване за да получите основната предварително кратно пръскане на продукта върху влажна коса, след това продължете да стайлинг в сушилня или маша. Като антистатични време на кошарата, PLURA ЛОСИОН спрей върху четката, след това пита.
кутия: 200 мл бутилка с изпарител.

MEMORY GEL
LCD ленени семена

Ефект на паметта е иновативната характеристика на този гел. Извънредното еластичност и устойчивост, която придава на косата, оставяйки косата на естествената свобода на движение, без да се губи формата, дефинирана. The влажност, вятъра и стреса, не оказват влияние върху стила гарантиране на стабилността на първоначалната форма. Gloss, екстра - здраво, wet изглежда естествено и дълготрайно сме сигурни, резултат от тази нова формула, богата на течни кристали, ленено семе.
метод за използване :. Нанесете върху суха коса моделиране направление от направление
кутия: 100 мл бутилка с дозатор .

X

privacy