2018
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


Които можем да засечем ...
Които можем да засечем ... - SHOT - Gel и да завърши на косата

Rate this product:


Които можем да засечем ...
SHOT - Gel и да завърши на косата


НИЕ МОЖЕМ ДА ... FIX

FIX- ME HARD - силен лак еко
Extreme задържане за фиксиране и реши да създаде всякакъв вид прическа, без да оставят остатък. Не влияе на козметичния цвят. Защитна формула и влагоустойчива. Бутилка от 350 мл.

FIX- ME - лак еко среди
Определяне модулен тип носител, за да се гарантира максимално съответствие на структурата, дори най-добрите коса, удължаване на dell'acconciaturae на имоти. Не влияе на козметичния цвят. Защитна формула и влагоустойчива. Бутилка от 350 мл.

MINI- FIX HARD - силен лак еко
Extreme задържане за фиксиране и реши да създаде всякакъв вид прическа, без да оставят остатък. Не влияе на козметичния цвят чрез увеличаване на яркостта. Защитна формула и влагоустойчива.
100 мл флакон.

асансьор - флаш и обратно
Иновативна използва естествени смоли и термо активно да създаде всякакъв вид прическа. Изпарява се и изсъхва мигновено. Модел и създава изключителен ефект и еластична и с няколко четка инсулти облича и измисля друг поглед. 200 -милилитрова бутилка.

какво става - силен лак за коса
Полирани и фиксирани в една абсолютно решена без претегляне и не мазна. Идеален за създаване на обем и да определи кой прическа дълготраен.
Бутилка от 400 мл.

ние можем да променим..
трептенето ME HARD - изключително здрав мус Mousse ултра висока производителност в крайна задържане на новото поколение. Влага Формула смоли със светлинен ефект. Бутилка от 300 мл.
трептенето ME - специална среда къдрава мус Новата формулировка осигурява по-голяма еластичност на косъма, за да се определи и извайвам косата ви е естествено къдрава permanentato. Бутилка от 300 мл.
RAPID CURL - ефект течност таралеж подчертава движението на къдрава коса, дава еластичност и твърдост. Fluid е особено богата на естествени вещества и ценни овлажнители. 200 -милилитрова бутилка.
STAND - UP - анти - гладка Хидратиращ спрей
Спрей микромолекулярни формулировка без изплакване да направи тялото и обем на косата още по-тънки. 200 -милилитрова бутилка.

X

privacy