2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


XTRO FINISH
XTRO FINISH - XTRO' - Gel и да завърши на косата

Rate this product:


0 click

XTRO FINISH
XTRO' - Gel и да завърши на косата


ECO SPRAY - 10 х формула - Ultra силен
Не газ лак за коса със силна задържаща сила за прически, които изискват ултра модерен стил и висок оборот. Идва с няколко четката, без да остави остатък.

кутия:. 350 мл бутилка, Fl.Oz 11.83

XTREME ГЕЛ - формула х 10 - Ultra силен
Моделиране гел wet с пантенол, въз основа на формула от наема професионален Ulta силна и еластична за модерни прически и креативни.
кутия: 200 мл тръба, Fl.Oz 6.76.

DRY OIL
Oil - не масло, моделиране течност за коса. Идеален за всички типове коса, създава обвивка на кутикулата на косъма, което я прави еластична и я предпазва от външни агенти. Non - мазен и не оставя петна.
кутия: 150 мл бутилка, Fl.Oz 5.07.

жилав WAX
Wax разтопи восък Candelilla с мек гланц ефект не фиксатор. Професионална формула, която ви позволява да създадете една нова тенденция желания ефект върху отделните направления на косата.
метод за използване : разпространи малко количество разтопен восък върху дланта на ръката, тя работи с пръстите си, и да се прилага продукта върху косата направления чиста и суха
. кутия: 100 мл буркан, Fl.Oz 3.38.

CRYSTAL
Базиран иновативен продукт Oryza Sativa за лечение красота на суха, скучна коса. Неговата лъскава и копринена придава блясък на косата като ги предпазва от образуването на разцепени крайща.
начин на употреба: сложете няколко капки върху дланта си и се прилагат от масажирате косата си, след това се изсушава, както обикновено. Тя може да се използва и от двете мокра и суха коса.
кутия:. 50 мл стъкло, Fl.Oz 1.76

Related

X

privacy