2018
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


SAFE COLOR lloc del quadre orgànic
SAFE COLOR lloc del quadre orgànic - FAIPA - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


SAFE COLOR lloc del quadre orgànic
FAIPA - Tractaments - la cura del cabell


continuació del tractament per al client

gamma

de productes que permet al consumidor segueixen tractaments de saló a la llar. La formulació implica l'ús de cristalls líquids i les llavors de lli capaç de tornar al cabell sotmès a tractaments com la coloració, el blanquejat, permanent i de disposició del crèdit, el grau just de idratazione.Indicata també per a aquells que, tenint els cabells natural, ella necessita per netejar suaument cada dia i també per a aquells que practiquen esports aquàtics.

HAIR SHAMPOO - als cristalls líquids i llavors de lli
Ideal per a la neteja del cabell amb suavitat fins i tot diàriament. Efectes de sequera Compensagli causa de la coloració, permanents i l'emblanquiment, l'ús de raspalls, assecadors i planxes per al. Retorna una nova vitalitat, cos i brillantor.
caixa: ampolles de 300 i 1000 ml

crema per al cabell - als cristalls líquids i llavors de lli
És el complement perfecte per Xampú Hidratant SAFE PROFESSIONAL.Particolarmente adequat per a cabells dèbils, que han estat sotmesos a cap tractament químic i va destacar d'assecadors de cabell, planxes calentes, raspalls. Protegeix i reforça la hidratació natural de la fibra capil · lar. Dóna nova lluminositat, elasticitat i capacitat de gestió.
quadre : Tubs de 250 i 1000 ml

VIDRES LÍQUIDS - llavors de lli
Es tracta d'un concentrat específic de fluid per al tractament del cabell sec, danyat, amb les puntes obertes. Protegeix de raspalls nocius, assecador de cabell, planxes. Apte per a aquells que practiquen esports aquàtics. Es recomana l'ús de protector per la sal i el clor. No és greixosa.
paquet : no aerosol de gas ampolla 100 ml

Related

CITY LIFE HIDRATANT - FAIPA
FASE ESSENCIAL DE PÈL - GYM - FAIPA
FASE DESINTOXICANT ESSENCIAL - FAIPA

X

privacy